ASC Pianu - Unirea Alba Iulia65Unirea Alba Iulia a pierdut la Pianu de Jos cu 4-2, la capătul unui meci în care fotbaliștii celor două echipe s-au întrecut în greșeli, iar la final echipa Pianului a câștigat cu șansă după un gol frumos marcat de Dănuț Diaconu. 

Unirea Alba Iulia a început excelent meciul cu ASC Pianu. Formația pregătită de Mihai Dăscălescu și Marcel Rusu. În minutul 16 Denis Dup a  deschis scorul după o minge respinsă de portarul Cocârcă. În minutul 31, Vlad Constantin a restabilit egalitatea după o pasă foarte bună pe culoar. Egalitatea a durat puțin deoarece același Denis Dup s-a distrat cu apărarea pienarilor și a marcat cu un șut la colțul lung.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La scorul de 1-2, Unirea Alba Iulia a mai irosit câteva ocazii de a marca, cea mai mare fiind șansa de gol a lui Gligor. Acesta a scăpat singur cu portarul Cocârcă și a trimis pe lângă poartă din pozitie favorabilă.

Contrar jocului, ASC Pianu a restabilit egalitatea în urma unui aut de margine, Andrei Mărginean, a  marcat cu capul.

După pauză echipa lui Fușle a ieșit mai motivată de la vestiare și a reușit să pună presiune la poarta lui Cătălin Suciu.  În minutul 74, Andrei Mărginean a primit cartonaș galben pentru simulare, fază la care gazdele au cerut penalty.

În minutul 78, Cocârcă face o gafă uriașă. Iese la un balon trimis în adâncime și luftează, fază la care albaiulienii puteau marca.

În minutul 82, Andrei Mărginean a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben acordat pentru proteste. Fază la care Nicu Marta a fost trimis după gard, pentru proteste.

În minutul 84, Dănuț Diaconu, a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din acest sezon. Mijlocașul „alb-verzilor” a prins o torpilă de la peste 30 de metri și l-a învins pe Suciu, fază la care portarul albaiulienilor are o mare parte din vină.

În minutul 86, ASC Pianu rezolvă „cazul”. Alexandru Șandru a marcat cu capul după o centrare din lovitură liberă.

Iată cele două distribuții:

ASC Pianu 2013: Cocârcă – Cr. Mărginean, Ad. Dragoș, C. Oltean, A. Mărginean – Vl. Constantin, Neag, I. Bărculeț, Stelea, D. Miheț, Al. Șandru.

Rezerve: Novăcean – Cl. Furdui, D. Diaconu, R. Popescu, N. Grosu.

Antrenor: Adrian Fușle-Țana.

Unirea Alba Iulia: Căt. Suciu –  Constantinea, N. Rus, Scrob, Joldeș – Scheau, S. Iacșa, Dup, Al. Popa, Gligor, Ioani.

Rezerve: Lazăr, Onacă, Varga, Lăsconi, Oțoiu, Oancea, Cuștiuliță.

Antrenor: Marcel Rusu și Mihai Dăscălescu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.