12736924_1069715079747846_832344839_oUn jucător de la Mureșul Vințu de Jos a trecut prin momente groaznice în ultimul joc amical al formației lui Dan Mănăilă, disputat vineri în compania echipei Unirea Dej. În repriza secundă, Nicu Albu a fost grav accidentat în urma unui duel cu un adversar.

Imediat după intrarea (lovitură cu fruntea în arcadă), Nicu Albu a avut nevoie de intervenția echipei medicale, pentru ca mai apoi aceștia să sune îngroziți de ceea ce vedeau la salvare. Fotbalistul vințenilor sângera destul de abundent, iar acesta a fost transportat la spital cu ambulanța.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În acest moment fotbalistul este în afara oricărui pericol însă a suferit o fractură incompletă de arcadă zigomatică dreaptă, iar din cauza acestei lovituri Albu va fi indisponibil o perioadă bună de timp. Din fericire pentru jucător acesta nu a fost internat la Spitalul Județean din Cluj și s-a întors acasă alături de Raul Răcătăian și Daniel Ianc, colegi ce l-au însoțit pe jucătorul din Vinț.

Din păcate astfel de intrări nu sunt rare în jocurile de pregătire, uneori fotbaliștii se implică mai mult în jocurile amicale decât în cele oficiale, aceștia fiind pasibili de accidentări serioase în orice moment.

În partida  amicală scorul s-a încheiat 1-0 pentru Mureșul Vințu de Jos, grație golului marcat de Ovidiu Stoianof, jucător aflat la al doilea gol consecutiv în jocurile amicale, având 4 reușite în  meciurile de pregătire.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Bine ca nu a arbitrat Costin, ca era vina lui! Dc nu ati mai scos echipa de pe teren? Ca acesta accidentare este foarte grava, nu ca la Oarda ca ati reclamat un joc periculos si pt ca nu s-a dat falut, marele fotbalist Racataian a avut intrare care nu este permisa la nici un sport… Dupa care, la vestiare, marele antrenor Manaila urla zicand ” asa va vreau” si bate cuba cu fiecare. Ar mai fi multe de zis… In concluzie mercenarii nu fac cinste Ligii a 4-a!

  2. Din pacate mentalitatea unora e defectuasa rau, sa joci tare, dar la minge e una si alta e sa joci tare la tibiile adversarilor.La fel e si in liga 5.Credeam ca o data cu urcarea in ligile superioare e alt ceva.Pacat ca mai sunt si astfel de cazuri.Trebuie lucrat la mansarda prima data si dupa pregatire fizica,tactica s.a.m.d.. Insanatorire grabnica Albule.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.