Joi, zi plină la Baza Sportivă Winner Club Țălnar, unde s-a tras cortina peste a 12-a ediție a Cupei Crăciunului. Beer Hunters a reușit să își păstreze trofeul cucerit în urmă cu un sezon, după ce a trecut în marea finală de Performanța, scor 3-2. Joga Bonito a primit medaliile de bronz, după ce s-a impus în finala mică contra celor de la Albalact cu scorul de 9-2.

Meciuri frumoase și pline de spectacol în faza finală a celei de a 12-a ediții ale Cupei Crăciunului 2016. În lupta pentru medaliile de bronz, Joga Bonito s-a impus în fața celor de la Albalact cu scorul de 9-2, păstrându-și practic poziția din sezonul precedent la această competiție.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Finala mare, disuptată între Beer Hunters și Performanța Ighiu a fost un adevărat meci ”nebun”, cu 5 goluri frumoase și un fotbal de nivel ridicat, asigurat de o serie importantă de fotbaliști ai județului. Beer Hunters s-a impus cu 3-2, prin golurile marcate de Selagea – dublă și Silviu Mureșan, în timp ce reușitele Performanței le-au aparținut lui George Toma și Silviu Culda.

George Antal de la Pâclișa City a devenit golgeterul acestei competiții, în timp ce Cătălin Ștef de la Albalact a primit premiul pentru cel mai bun portar. Cristian Bălaș de la Performanța a fost desemnat jucătorul turneului.

Toate echipele participante au primit diplome și alte premii din partea organizatorilor, premierea fiind oficiată de către Cornel Țălnar și Gicu Grozav.

Festivitate de premiere la superlativ! George Țălnar: „De la Winners nu pleacă nimeni cu mâna goală”

Ultimul fluier al Cupei Crăciunului ediția a XII-a, a dat tonul bucuriei pentru Beer Hunters în vreme ce organizatorii au pregătit festivitatea de premiere, festivitate ce s-a dovedit a fi unică în istoria minifotbalului din județul Alba.

Fiecare echipă participantă a primit un bax de bere Bergenbier, o minge Nike și un calendar cu echipa pentru anul 2017, în vreme ce echipele mai merituoase au primit din partea organizatorilor pe lângă calendare, bere și mingi și un set complet de echipament marca Givova, cei de la Winners Club Țălnar ridicând astfel nivelul premiilor acordate în minifotbalul din județ.

Gicu Grozav asociat la Winners Club Țălnar: „Mă bucur că pot fi alături de familia noastră aici. Vom duce baza la un alt nivel

Crescut în jurul bazei sportive Winners, Gicu Grozav a devenit asociat al arenei sportive, iar acesta a promis că Winners Club Țălnar va trece la un alt nivel. Era doar un puști atunci când Cornel Țălnar inaugura baza sportivă, iar acum Gicu s-a alăturat pentru a investi la complexul unchiului său.

„Mă bucur că pot fi alături de familia noastră și la baza sportivă. Vom trece baza la un alt nivel, vom efectua multe modificări aici, toate binențeles în beneficiul iubitorilor de minifotbal”, a declarat Gicu Grozav.

Cornel Țălnar: „Sunt impresionat de meciurile din finale”

Primul om care a crezut în minifotbal în județul nostru a fost Cornel Țălnar, acesta a inaugurat în vara lui 2005 prima arenă cu suprafață sintetică din județul Alba fiind astfel promotorul minifotbalului albaiulian.

„Am rămas impresionat de meciurile văzute în finală, consider că sunt foarte mulți jucători interesanți la echipele de aici. Pe viitor ne dorim să aducem un turneu final aici la noi la bază”, a declarat Cornel Țălnar.

Mai jos puteți revedea jocurile transmise live de Absport.ro și festivitatea de premiere, plus o amplă galerie foto de la acest eveniment.

Articol scri de: Tudor Stan & Cătălin Crăciun

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.