Soda Ocna Mureş se menţine pe primul loc în Liga a IV-a de fotbal şi după etapa a patra. 

Ocnamureşenii, singurii cu punctaj maxim, au învins cu 5-1 pe teren propriu pe CS Zlatna. I. Cociş (cu trei reuşite) şi Cl. Marcu (autor al unei “duble”) au fost marcatorii gazdelor, golul de onoare al zlătnenilor fiind înscris de D. Cristea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nicolae Linca Cergău a reuşit să obţină primul punct, după ce a încheiat la egalitate, 1-1, în deplasarea la Olimpia Aiud. Asta în ciuda absenţei câtorva titulari de drept. Golul “olimpicilor” a fost marcat de R. Mihălţan, pentru oaspeţi înscriind Cioancă.

CS Universitatea Alba Iulia a suferit prima înfrângere stagională. Performanţa Ighiu a dispus pe teren propriu cu 2-0 de CSU, graţie a două goluri înscrise în ultimele zece minute, de S. Turuş şi P. Lazăr.

Runda a patra a adus şi primul succes pentru CIL Blaj: 2-1 acasă cu Energia Săsciori. Au marcat: Tănase, Varga (penalty), respectiv Jula.

Viitorul Vama Seacă a depăşit cu 4-0 pe teren propriu pe CS Navobi Alba Iulia. Au înscris: Contor – o “dublă”, Groza şi M. Todea (penalty). Oaspeţii au ratat un penalty prin Dendiu.

Ştefan Fogoroşi şi-a învins, la Galtiu, fosta echipă, Spicul Daia Română impunându-se cu 1-0 (gol Mura) în disputa cu Viitorul Sântimbru (foto: facebook Hulea Adrian).

În fine, Voinţa Stremţ a dispus pe teren propriu cu 5-2 de FC Miceşti. Au marcat:  Epure – o “dublă”, R. Muntean, N. Oprița, Breaz, respectiv R. Tripșa, V. Barna. De notat că gazdele au ratat două lovituri de la 11 metri, prin G. Cerghedean.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.