Metalurgistul Cugir a bifat în Vinerea Mare al 12-lea rezultat pozitiv consecutiv din actualul sezon, din care 10 victorii și două egaluri, trupa lui Călin Moldovan păstrându-se vicelider de sărbătorile pascale. A fost un 2-0 cu Sănătatea Cluj, formație care se afla la 3 puncte în spatele Cugirului, după golurile marcate de A. Radu și Ciobanu, și chiar dacă echipa de sub Drăgana traversează o perioadă foarte bună, Călin Moldovan a declarat că nu se gândește la promovare.

Cugirul este de neoprit în Seria a 5-a din Liga a 3-a, unde a bifat a 9-a victorie dintr-o serie fenomanală de 12 meciuri consecutive fără înfrângere. A fost un 2-0 sec cu Sănătatea Cluj, ”virușii verzi” fiind ”exterminați” de golurile lui A. Radu și Ciobanu, câte o reușită pe repriză.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost un rezultat muncit de băieţi pe teren, împotriva unei echipe incomode, bune, însă merită felicitări pentru efortul pe care l-au depus în acest meci. Ne bucurăm că am reuşit să ne menţinem pe aceeaşi linie şi încercăm să ţinem această stare cât mai mult posibil. Totuşi, sub nicio formă nu se poate vorbi de promovare, noi încercăm să ne câştigăm meciurile pe care le avem, să scoatem maxim de la fiecare joc, mergem la Zalău etapa viitoare şi vedem ce-o fi. Până atunci ne gândim să petrecem în linişte, alături de familii, sărbătorile de Paşte”, a declarat Călin Moldovan, antrenorul Metalurgistul Cugir.

Cugirul se află pe doi în aceste momente, cu 45 de puncte, 8 mai puțin față de liderul FC Hermannstadt. Metalurgistul va evolua în etapa viitoare, în deplasare, la FC Zalău.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.