dscn4775Astăzi,mai mult ca oricând, am ajuns în acel moment în care, chiar trebuie să credem că totul poate deveni posibil. Deși construcția pare anevoioasă și implică câteva investiții serioase în infrastructură, dar și în partea de management, cred cu tărie într-un viitor prosper. Avem la nivel de județ adevarate centre de ”excelență” cu un potențial uriaș. Unul dintre acestea se află la Cugir, loc cu o importantă tradiție fotbalistică. Investiția ultra-modernă din acest an, de la Arena Cugir, rezultând o bijuterie, arată o dorință clară în acest sens.
  • Metalurgistul Cugir juniori A: Invincibili pe teren propriu
Responsabilul cu viitorul echipei Metalurgistul Cugir este profesorul Cosmin Șuvaina, care, alături de cei care se ocupă de destinele fotbalului din Cugir, încearcă din răsputeri să reușească. Și nu sunt departe. Deși totul s-a întâmplat într-un timp relativ scurt, rezultatele nu s-au lasat așteptate. Junii A ai Metalurgistului au întrecut sâmbătă pe teren propriu cu scorul de 4-1 pe omologii lor din județul învecinat,Liceul Tehnologic Lucian Blaga din Reghin.  Partida a fost rezolvată deja până la pauză,când se făcuse 3-0. Golurile gazdelor au fost marcate de către Enache (min 27 si 39), Codrea (min 37) și Sioreată (min 79), iar pentru vizitatori marcând Baci în minutul 72. Remarcatul întâlnirii a fost Enache de la gazde.

Iată echipele aliniate de cei doi antrenori:
Metalurgistul Cugir

1
Iordache
19
Cioban
4
Simina
3
Soreață
13
Lacătuș
16
Monu
25
Pașca
17
Enache
11
Milik
15
Boga
20
Codrea
Rezerve: 2. Natrapei, 23. Gypias-Burlacu, 8. Măgurean
Antrenor principal: Bicheși Adrian
Antrenor secund: Cosmin Șuvaina

 

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Liceul Teoretic Reghin

22
Csegedi
2
Racz
6
Zuga
5
Baci
13
Suciu
8
Cizmaș
10
Crișan
15
Farcaș
11
Șandor
9
Pop
12
Sava
Rezerve: 16. Todoran.


În clasamentul seriei a 8-a, juniorii A ai Metalurgistului Cugir ocupă locul patru cu șase puncte. Din cele patru meciuri jucate până acum, au reușit două victorii,ambele pe teren propriu și doua înfrangeri pe terenuri străine, marcând 13 goluri și primind 9. Etapa viitoare se va sta datorită numarului impar de formatii.

  • Metalurgistul Cugir juniori B: rămân cu cele trei puncte obținute în prima etapă.

Junii B ai Cugirului nu au reușit performanța colegilor mai mari și au pierdut întalnirea cu Liceul Tehnologic din Reghin cu scorul de 5-1. Echilibrul partidei s-a rupt prematur când, în minutul 10, Moldovan de la gazde a văzut cartonașul roșu în postură de ultim apărător. Pentru oaspeți totul a devenit o formalitate,iar la pauză conduceau deja cu 3-0. Pentru gazde,golul de onoare a fost marcat de Voicu în minutul 70, în timp ce pentru oaspeți au marcat:Csiki (min 27,64), Nimrod (min 29), Crișan (min 35) și Cărbune (min 53).


Iată echipele aliniate de cei doi antrenori:
Metalurgistul Cugir:

cugir-b

Rezerve: 10. Lăcătuș, 20. Tivada.

 

Liceul Tehnologic din Reghin:

reghin-b
Rezerve: 12. Csegedi, 8. Varga, 19. Lenghyel


Etapa viitoare,a 6-a,  se va disputa miercurea asta, iar echipa de juniori B ai Cugirului deplasându-se la Cluj pentru întâlnirea cu Viitorul Mihai Georgescu. În clasament juniorii B ocupa poziția a 9-a cu trei puncte din cinci întalniri,bilanțul fiind de o victorie și patru înfrangeri.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.