Debutul de an i-a găsit mai buni pe cei din familiile Țălnar și Grozav, astfel, aceștia au decis să organizeze în  week-endul care s-a încheiat recent o competiție cu scor caritabil, Cupa Winners „Viață pentru Lucian”. 

Sâmbătă la Hotel Cetate a avut loc licitația prin care organizatorii au strâns o sumă importantă de bani pentru a-i oferi lui Lucian Albu din Pianu de Jos o mână de ajutor! Organizatorii au donat o sumă importantă de bani, în vreme ce Cătălin Buzdea, patronul Lin&Ema acesta a câștigat toate cele trei obiecte scoase la licitație. O minge cu autografele lui Cornel Țălnar, Gicu Grozav și Nicușor Stanciu (1.000 de lei), tricoul de joc a lui Nicușor Stanciu (1.100 lei) și tricoul lui Gicu Grozav de la meciul Rusia – România (1.500 lei). Trebuie precizat faptul că George Frântu (patronul Boromir) a oferit 2.500 de lei, iar echipa Royal Sibiu a donat la rândul ei 400 de lei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Evenimentul a fost cu atât mai plăcut cu cât cele opt formații participante au înoptat la Alba Iulia, iar licitația a fost urmată de un bal la care au participat toate echipele din cadrul turneului.

Organizatorii au promis că acest eveniment nu va fi ultimul de acest gen, cel mai probabil Cupa Winners „Viață pentru Lucian” va deveni un eveniment tradițional!

Acest eveniment nu ar fi fost posibil fără sprijinul familiilor Țălnar și Grozav, Gicu Grozav fiind implicat extrem de mult în organizarea competiției, Hotel Cetate, Sendyclub, Berbenbier, Cafe Chic, Winners Club Țălnar și GG7.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.