CIL Blaj - ASC Pianu44Victorie clară pentru ASC Pianu 2013 în partida cu CIL Blaj. Formația lui Adrian Fușle-Țana s-a impus fără emoții în partida de la Blaj. Diaconu, Sîrbu de două ori, Bărculeț și C. Oltean  au marcat pentru vizitatori, iar golul echipei lui Septimiu Boancăș a fost înscris de Cornel Crăciun.

ASC Pianu a început bine partida de la Blaj, Diaconu a avut prima mare ocazie a meicului, acesta a trimis mingea în stâlpul porții lui R. Damian după ce scăpase singur cu portarul blăjean. Câteva minute mai târziu Stelea îl întinde serios pe Damian, iar în minutul 14 Diaconu a spart gheața după o fază la care mijlocașul echipei din Pianu a luat fața apărătorilor adverși și a înscris în poarta lui Damian.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Avea să fie 1-1 în minutul 41, când Cornel Crăciun profită de un lanț de erori din defensiva vizitatorilor. Ad. Dragoș a degajat mingea în Crăciun, iar balonul a intrat în poarta lui Cocârcă. Scorul pauzei a fost stabilit de Al. Sîrbu. Intrat în minutul 35, Sîrbu a scăpat singur cu Damian și l-a învins.

Imediat după pauză vizitatorii au tranșat meciul. Mai întâi Al. Sîrbu face „dubla”, în vreme ce I. Bărculeț face  1-4 în minutul 57. La 1-4 gazdele au cedat, iar la poarta lui Radu Damian a fost un adevărat asediu, doar  șuturile imprecise ale lui Bărculeț și Sîrbu, dar și intervențiile goalkeeper-ului blăjean au limitat scorul.

Avea să fie 1-5 în minutul 80, când Vlad Cosntantin a centrat pe jos în fața porții lui Damian, de unde Oltean a îndeplinit o simplă formalitate.

În urma acestui succes ASC Pianu 2013 acumulează șapte puncte, în vreme ce CIL Blaj rămâne fără punct după patru runde.

Iată cele două distribuții:

12023107_993501937369161_1980574469_n

 

 

 

 

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Trompeta aia frezata si parfumata n-a prins nici lotul?!? Parca era capitan cu Sintimbru si acum in tribuna? Vezi ce fac taranii nespalati din tine, hahalera?? :))))))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.