IMG_2277Mureșul Vințu de Jos a transpirat serios la Blaj pentru a obține trei puncte. Echipa lui Mănăilă a părut relaxată în prima repriză, însă în partea secundă Stoianof a marcat golul victoriei din penalty.

Primă repriză palidă făcută de cele două echipe, doar șutul lui Stoianof (milimetric pe lângă vinclu) și bara lui Bratima au mai întreținut atmosfera, în rest fiind un meci de luptă cu multe mingi aruncate direct pe vârfuri.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În partea secundă Mureșul Vințu de Jos înscrie, însă reușita lui Moldovan este anulată pentru ofsaid. În minutul 63, Răzvan Dulap este eliminat pentru un fault în postură de ultim apărător, fază contestată de echipa vizitatoare. Eliminarea lui Dulap a trezit atmosfera,  iar Dan Mănăilă a avut mână când l-a introdus în teren pe Daniel Ianc în locul lui Andrei Moldovan, iar la câteva minute după intrarea pe teren, Ianc a obținut penalty transformat cu siguranță de Ovidiu Stoianof.

Etapa viitoare Mureșul Vințu de Jos va juca acasă cu Dalia Sport Daia Română, iar CIL Blaj va juca în deplasare cu ASC Pianu 2013.

CIL Blaj: Tulbure – Marcu, I. Moldovan, Szabo, R. Alexandru, N. Văidean, Mănăștiurean, Ioo, Sorcoiu, Țene, Comănici.
Rezerve: Silaghi – Ciugudean, Cîmpean, C. Crăciun, Pintea, Baba, Cioancă.
Antrenor: Septimiu Boancăș.

Mureșul Vințu de Jos: N. Bănică – Dulap, Iclănzan, Preda, I. Tătar, Culda, Stelea, Bratima, M. Popa, Stoianof și A. Moldovan.
Rezerve: Roman – Samoilă, D. Tat, D. Ianc, S. Javla, N. Rus.
Antrenor: Dan Mănăilă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.