Cup Craciunului Titu Maiorescu Aiud45Baza Fair-Play Aiud a găzduit în cursul acestei săptămâni Cupa Crăciunului 2015, competiție dedicată claselor de liceu de la Colegiul Național ”Titu Maiorescu” Aiud. Câștigătoarea trofeului a fost clasa a XI-a B matematică-informatică, care a trecut în marea finală de clasa a XI-a D științe sociale cu scorul de 6-5 după executarea loviturilor de departajare (3-3 în timpul regulamentar).

O competiție frumoasă, așa cum au spus și elevii participanți s-a desfășurat timp de două zile la baza sportivă Fair-Play Aiud. Cupa Crăciunului 2015 dedicată Colegiului Național ”Titu Maiorescu” Aiud a avut 8 participante la start.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După jocurile din grupe, clasele a XI-a de matematică-informatică și științe sociale au ajuns în finala mare a competiției. ”Matematicienii” i-au învins pe cei de la ”uman” cu 6-5 după loviturile de departajare, scorul în timpul regulamentar fiind 3-3.

În finala mică s-au duelat două echipe de ”real”, clasa a X-a A chimie-biologie și clasa a X-a B mate-info. Câștigători au fost ”chimiștii”, care au trecut de ”matematicieni” cu scoru lde 4-3 și au pus mâinile pe medaliile de bronz.

Festivitatea de premiere a fost efectuată de Dorin Fulea, directorul instituției de învățământ și Anda Danciu, președintele consiliului elevilor din cadrul Colegiului ”Titu Maiorescu” Aiud.

sursa foto: prof. Florina Hanca – Aiud

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.