CS OCna Mures - ASC Pianu39ASC Pianu 2013 a răzbunat, la Ocna Mureș, jocul modest din prima etapă cu Rapid CFR Teiuș. Chiar dacă la pauză scorul a fost 0-0, imediat după, elevii lui Adrian Fușle-Țana au marcat de trei ori și au plecat cu toate punctele după jocul cu ocnamureșenii.

În prima repriză CS Ocna Mureș a fost periculoasă în primele 20 de minute, după care oaspeții au ratat ocazii importante de a marca prin Grecu, Diaconu și Bărculeț, cea mai importantă fază de a marca a fost șutul lui Grecu, scos senzațional de portarul ocnamureșenilor Szabo. La poarta lui Cocârcă au fost ocazii numeroase, însă puține șuturi au prins cadrul porții lui Cocârcă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Repriza secundă începe electrizant. În minutul 48, I. Bărculeț îl execută pe Szabo cu un șut imparabil de la 20 de metri, mingea trimisă de Bărculeț a lovit bara și a intrat în plasa porții.

Imediat după ce au primit golul a venit și replica gazdelor. Guț trage excelent de la 18 metri, dar Cocârcă respinge balonul de sub transversală.

În minutul 71 Dorel Grecu a marcat pentru 0-2, după o acțiune personală. Acesta a driblat un apărător al ocna-mureșenilor și a înscris cu un șut la firul ierbii. Avea să fie 0-3 în minutul 75, când I. Bărculeț a fost faultat în careu, iar Stelea l-a învins pe Szabo cu un șut „sec” în stânga portarului.

În minutul 90+3 CS Ocna Mureș marchează golul de onoare prin Cristea, acesta l-a învins pe  Cocârcă.

Iată cele două distribuții:

CS Ocna Mures - ASC Pianu 2013

Pianu „spionată” de Sântimbru

Ținând cont de faptul că în runda viitoare ASC Pianu va juca cu Viitorul Sântimbru, gruparea din Sântimbru a avut doi „spioni” în tribunele stadionului din Ocna Mureș, în persoanele lui Ovidiu Hulea și Dan Comșa – antrenorul Sântimbrenilor.

Partida de la Pianu  se va juca cel mai probabil sâmbătă, deoarece cei de la Viitorul Sântimbru sunt invitați duminică la o nuntă de la care nu vor putea absenta.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.