modernizare soda 5Prilej de sărbătoare la Ocna Mureș odată cu prima etapă din returul Ligii a 4-a. Stadionul care a aprins prima nocturnă în România în anul 1938 a îmbrăcat straie noi și se pregătete de o nouă eră. Tribuna a fost recondiționată și modernizată, iar vestiarele au ”suferit” lucrări moderne, baza de pregătire fiind dotată cu saună și bazin pentru refacerea jucătorilor. Toate aceste operațiuni au costat aproximativ 500.000 de lei, suma fiind acoperită aproape în totalitate de adminsitrația locală din Ocna Mureș.

Faptul că ”omul sfințește locul” se adeverește și la Ocna Mureș, unde Marius Stîncel, președintele clubului a ridicat ștacheta atât din punt de vedere fotbalistic, cât și al infrastructurii. Preluată de pe loc de retrogradare, fără jucători experimentați, ”Soda” s-a traasnformat în vară și a ajuns pe locul al 7-lea în Liga a 4-a, cu gânduri mărețe în sezonul care urmează. Pentru toate acestea, Marius Stîncel a dorit ca jucătorii prinși în proiect să beneficieze de cele mai bune condiții, modernizând vestiarele și dotându-le cu saună și bazin pentru refacere.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nu au fost uitați nici suporterii, tribuna veche fiind recondiționată și modernizată, vopsită în culorile alb-albastru. În aceste momente baza sportivă din Ocna Mureș se află la standarde ridicate, este aproape finalizată, iar din vară vor începe lucrările la gazon și mult iubita nocturnă.

”Băile jucătorilor și vestiarele sunt finalizate, mai aștepătm mobilierul. La fel este și cu bazinul și sauna. Bazinul are o capacitate pentru 20 de jucători, iar sauna 14. Pereții vor fi tapetați cu poze vechi, dar și noi, trecutul și prezentul echipei Soda Ocna Mureș. Sunt mulțumit de cum au decurs toate lucrările și așteptăm cu nerăbdare debutul returului”, a declarat Marius Stîncel, președinte CS Ocna Mureș.

De asemenea, vizitatorii, precum și spectatorii vor fi întâmpinați cu o placă comemorativă, ce conține un scurt istoril al bazei sportive din orașul salin. Potrivit oficialilor clubului lucrările de modernizare vor fi finalizate până la începerea returului.

Din vară se va trece la gazon, care necesită câteva îmbunătățiri, și lucrarea supremă – nocturna care s-a aprins pentru prima dată în România în 1938.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.