CS Ocna Mures-Olimpia Aiud amcial30La Ocna Mureș, echipa locală condusă de Ionuț Pereat și Ovidiu Maier a disputat un amical împotriva tinerei echipe a Olimpiei Aiud, Remus Țălnar folosind mai mulți fotbaliști de vârste fragede. CS Ocna Mureș s-a impus cu 2-0 (1-0) la pauză după golurile marcate de Guț și Gabriel Cotoară (penalty). Jocul a fost afectat de condițiile meteo de afară.

Cu toate că ploiaia și vântul puternic de afară și-au spus cuvântul asupra jocului, cele două echipe au încercat să construiască și chiar au oferit un spectacol pe alocuri cu multe ocazii la ambele porți.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echilibrul a fost balansat în meci, iar CS Ocna Mureș a reușit să deschidă scorul prin Guț după o bâlbâială în defensiva Olimpiei Aiud. Elevii lui Țălnar s-au avântat în atac, însă le-au fost stopate două acșiuni bune, dintre care una finalizată cu gol de deciziile tușierului, care a ridicat prompt ofsaid.

În cea de a doua repriză tinerii din tabăra Aiudului și-au cam terminat bateriile, iar terenul s-a înclinat înspre poarta olimpică, însă fără prea mari ocazii. CS Ocna Mureș a primit un penalty din partea centralului Lucian Maier, lovitură transormată în gol de fostul jucător al Olimpiei, Gabriel Cotoară.

La meci a asistat și antrenorul Mureșului Vințu de Jos, Dan Mănăilă, acesta venind să își urmărească adversarii din prima etapă.

CS Ocna Mureș: Sarigany – Gabor, Rațiu, Vaidasigan, Nemeș, Cotoară, Pereat, Kiss, Olar, Gherman, Guț. Au mai intrat: Csegoldi, Iuga și Cociș.

Olimpia Aiud: Alexa – Sas, Pojar, Ghirca, Mardale, Horvat, I. Marian, Moldovan, Vlad, I. Marian, Ilea. Au mai intrat: R. Țălnar și Simandi.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.