Euro Spring-CS Ocna Mures Juniori A73Euro Șpring a găzduit marți partida cu CS Ocna Mureș în cea de a 3-a etapă a play-off-ului Juniorilor A1. Niciuna dintre echipe nu cunoscuse gustul victoriei înainte de acest duel, iar echipa pregătită de Gabriel Cotoară a spart gheața în deplasare, impunându-se cu 4-1 (3-0) contra formației pregătite de Adrian Păucean. Pentru Soda au marcat Brie, Moldovan și Cociș – o dublă, iar golul de onoare al gazdelor a fost punctat de Canciu din penalty.

Ambele echipe au avut prestații bune atât în campionatul regulat, cât și în play-off. CS Ocna Mureș s-a răzbunat pe ocaziile ratate în precedentele întâlniri și a reușit prima victorie în actuala desfășurare a campionatului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Euro Șpring a început mai bine partida de pe teren propriu și a reușit să păstreze posesia balonului. La o greșeală în defensivă, Șpringul a fost taxată, iar Brie a scăpat singur cu portarul advers, pe care l-a învins fără emoții. Golgheterul Campionatului Juniorilor A1, Neluțu Cociș a reușit o acțiune de toată frumusețea, acesta pasând în spate pentru Moldovan, decarul Sodei finalizând fără speranțe pentru portarul advers, sub bară.

Spre finalul primei reprize CS Ocna Mureș a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, iar Cociș a fost cel care a transformat-o, ducând scorul la 3-0.

După pauză oaspeții s-au relaxat stând la adăpostul triplei din prima repriză, însă Euro Șpring a încercat să atace și a avut parte de câteva acțiuni periculoase. La una dintre acestea centralul partidei a dictat penalty pentru un presupus henț în careu, iar Șpringul a micșorat avantajul prin Canciu.

Chiar dacă gazdele au presat, elevii lui Gabriel Cotoară au reușit un joc defenisv foarte bun și au mai surprin o dată pe contraatac ducând scorul la 4-1 prin Neluțu Cociș, atacant care a ajuns la 42 de goluri marcate în actualul sezon la Juniori A1.

Scorul a rămas același până la final, iar CS Ocna Mureș și-a păstrat poziția a 3-a în campionat, ajungând la 4 puncte, pe când Șpringul rămâne fără victorie în acutala desfășurare. Cu toate astea, partidele retur se anunță extrem de interesante, iar lupta rămâne deschisă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.