CS Soda Ocna Mureș este campioana returului, după ce a bifat al 13-lea rezultat pozitiv din tot atâtea partide, reușind să învingă liderul Șurianu Sebeș, scor 2-1 (2-0), prin golurile marcate de I. Pereat (12 – eurogol din lovitură liberă) și T. Cristea(45), respectiv P. Muntean (79),  în ultima etapă a Ligii a 4-a! Este o clasare foarte bună pentru trupa din orașul salin, care a contabilizat 11 victorii și două egaluri, iar Șurianu Sebeș așteaptă barajul, pe 17 și 24 iunie, în compania echipei Viitorul Caransebeș.

Soda Ocna Mureș este cea mai bună echipă a returului Ligii a 4-a, având doar rezultate pozitive, 11 victorii și două egaluri, fiind singura formație care a reușit să învingă liderul în actualul sezon!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ocna a început bine partida, iar în minutul 12, antrenorul-jucător Ionuț Pereat a deschis scorul, dintr-o lovitură liberă de la marginea careului, executată magistral, care l-a lăsat fără reacție pe Nicușor Bănică.

Sebeșul a alergat după egalare, însă fără să amenințe poarta lui Țiboc, solicitând o lovitură liberă pentru un henț în careu!

Pe un contraatac inițiat în minutul 45, Kiss a rămas bine pe picioare și i-a pasat lui Cristea, acesta și-a păstrat calmul fiind încercuit de doi fundașu adverși și l-a executat pe Bănică, sec, cu un șut în plasa laterală!

La fel a ustat lucruile și în repriza secundă, Sebeșul a avut posesia mai mult, ratând și câteva ocazii, cea mai mare, la o bară a lui Vali Drăgan, din lovitură liberă!

Soda a ales cartea contraatacului, fiind aproape de golul 3, prin Kiss, care a tras, însă Bănică a respins în corner!

În minutul 79, P. Muntean a primit un balon lung, l-a dribalt pe Ivașcu din preluare, și a rămas singur cu Țiboc, pe care l-a învins cu ușurință, la colțul scurt, aprinzând meciul!

La ultimele secvențe ale partidei Șurianu Sebeș a avut o ocazie imensă, o fază prelungită, la care Fulea a rămas singur cu Țiboc, însă a tras puțin peste! La câteva secunde distanță, același Fulea a primit în marginea careului, lateral dreapta, a șutat la poartă, dar Țiboc a respins în corner!

S-a terminat 2-1, iar Soda este campioana returului, pe când Șurian uSebeș este câștigătoarea Ligii a 4-a, urmând să reprezinte județul Alba la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, având ca adversar Viitorul Caransebeș.

CS Soda Ocna Mureș

1
Țiboc
2
Onișor
3
C. Ivașcu
5
Rațiu
16
Gabor
6
Csegoldi
13
Olar
7
Cristea
18
Pereat
10
Kiss
9
I. Cociș

Rezerve: 12. Decean, 17. Piroșca, 16. Moise, 8. Brie, 11. Dandoș, 15. Maier. Antrenori Ionuț Pereat & Ovidiu Maier.

Șurianu Sebeș

44
Bănică
10
Trif
3
Ș. Radu
20
Cutean
12
Rahovean
6
Ludwig
8
Neagu
22
P. Muntean
5
Cotoară
9
Horeciciuc
27
Drăgan

Rezerve: 1. Stănilă, 4. A. Fulea, 21. Mirca, 11. Tocu, 23. Lăcătuș, 26. Bălaș, 30. Osogo. Antrenor Doru Oancea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.