Meci frumos la Ciugud, unde formația locală Inter a primit replica puternicei echipe CS Soda Ocna Mureș. Ocnamureșenii s-au impus cu 3-1 (0-0), prin golurile marcate de I. Cociș (48), Kiss (62), O. Maier (90+3), respectiv D. Rațiu (60). A fost un meci disputat, cu toate ingredientele necesare, Simion Bran fiind eliminat în minutul 80, după un meleu creat la mijlocul terenului!

Prima repriză a fost una echilibrată, ambele echipe având situații bune de a marca. CS Soda Ocna trecut pe lângă gol, după ocaziile lui T. Cristea, Pereat și I. Cociș, în timp ce Ciugudul a ratat două mair oportunități prin I. Gherman și I. Cristea, care a lovit transversala, însă tabela a rămas neschimbată!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În minutul 48 al celei de a 2-a reprize, după un dublu corner la poarta lui Mureșan, Ocna Mureș a profitat de o relaxare în defensiva adversă și a punctat prin Neluțu Cociș.

În minutul 60, după un contraatac școală, Inter-ul a revenit în meci, D. Rațiu punctând cu o lovitură de cap de efect!

Egalitatea nu avea să dureze decât două minute, după ce Onisor a creat o fază frumoasă pe stânga, a centrat în careu, M. Cociș i-a pasat lui Kiss, iar acesta și-a adus echipa în avantaj cu un șut sec la colțul lung!

Ciugudul a căutat din nou egalare, dar nu au reușit să pună prea mare pericol la poarta lui Țiboc. Spiritele s-au încins în mintuul 80, când S. Bran a văzut roșu direct, la intervenția tușierului, după ce Pereat a acuzat o lovitură!

Ovidiu Maier, intrat pe teren în minutul 82, a închis tabela la 3-1, în prelungirile partidei, cu specialitatea casei – șut din lovitură liberă de la mare distanță!

Victorie importantă a trupei din orașul salin, care reușește al 6-lea rezultat pozitiv al returlui, precum și a 5-a victorie din 2017, urcând peste FC Transalpina Șugag în clasament!


Inter Ciugud

1
Mureșan
2
I. Bran
3
Șuvaina
4
H. Marian
7
D. Rațiu
8
S. Bran
15
I. Cristea
9
A. Miclea
17
Gherman
11
Awwad
11
Oprișan

Rezerve: 70. Bicheși, 23. Mitea, 21. R. Damian, 13. Stan, 20. Lupșan, 5. Andreica. Antrenor Adrian Bicheși.

CS Soda Ocna Mureș

1
Țiboc
2
Onișor
20
Rațiu
23
C. Ivașcu
17
Piroșca
24
Csegoldi
19
Gabor
7
T. Cristea
18
I. Pereat
10
Kiss
9
I. Cociș

Rezerve: 12. Iuga, 25. Maier, 13. S. Miclea, 8. M. Cociș, 14. Brie, 15. Bălțat, 11. Moise. Antrenori Ionuț Pereat & Ovidiu Maier.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.