Cupa Unirii Fotbal 2015 Petresti280Competiție frumoasă la Petrești de Sfântul Andrei, dedicată micilor fotbaliști, organizată de ACS Sebeș 2014. 6 echipe din județu Alba au acceptat invitația clubului din Sebeș pentru a participa la acest turneu, destinat copiilor născuți în 2006 și mai mici. CS Zlatna a pus mâna pe marele trofeu după o finală cu echipa organizatoare, iar toate formațiile participante s-au declarat încântate de acest eveniment menit să ajute la dezvoltarea viitorilor fotbaliști.

6 echipe, împărțite în două grupe s-au duelat în Cupa Unirii 2015, organizată la Petrești. Grupa A a fost formată din Navobi Alba Iulia, ACS Sebeș 2014 – 1 și Juniorul Aiud, iar în Grupa B au fost repartizate CS Doria Alba Iulia, ACS Sebeș 2014 – 2 și CS Zlatna. Iată rezultatele din grupe:

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Grupa A

 • ACS Sebeș 2014 (1) – Navobi Alba Iulia 7-0
 • ACS Sebeș 2014 (1) – Juniorul Aiud 0-0
 • Juniorul Aiud – Navobi Alba Iulia 6-0

Grupa B

 • ACS Sebeș 2014 (2) – CS Doria Alba Iulia 0-5
 • ACS Sebeș 2014 (2) – CS Zlatna 0-4
 • CS Zlatna – Doria Alba Iulia 2-1

În final pentru locurile 5 și 6 CS Sebes (2) s-a impus u 5-4 în fața formației Navobi Alba Iulia.

Iată cum a arătat configurația final four-ului și rezultatele înregistrate:

 • CS Zlatna – Juniorul Aiud 1-0
 • ACS Sebeș (1) – Doria Alba Iulia 1-0

Juniorul Aiud a câștigat medaliile de bronz după ce s-a impus în finala mică în fața Doriei Alba Iulia cu 4-1 (0-0) după executarea loviturilor de departajare.

Remiză alba a fost și în finala mare a competiției, însă CS Zlatna a câștigat după executarea loviturilor de pedeapsă cu 4-3 în fața gazdelor de la ACS Sebeș 2014 (1). Iată loturile celor două echipe care s-au luptat pentru primul loc:

CS Zlatna: Mario Cristea – portar, Rareș Coman, Sever Oargă, Tudor Vasile, Alexandru Trifan, Darian Borza, Răzvan Aron, Dario Ursu, Mihai Păsculeț. Antrenori: Ionel Danciar și Cristian Aron.

ACS Sebeș 2014 (1): Daniel Groza – portar, Tudor Pintilie, Teodor Fleacă, Cristian Ispas, Dacian Avram, Ștefan Glonț, Răzvan Bădilă, Ștefan Grosu. Antrenor Florian Brumaru.

Organizatorii au ținut să creeze acest eveniment fotbalistic dedicat copiilor cu vârste de 9 ani și mai mici, având drept scop formarea viitoarelor talente, precum și atragerea micuților spre acest fenomen. Jocurile de fotbal primează la această vârstă pentru cei mici, iar rezultatele sunt importante în ideea de a creiona personalitatea fotbaliștilor. Pentru a întări această idee au fost înmânate și premii individuale.

 • Cel mai bun jucător: Cristian Ispas – ACS Sebeș 2014 (1)
 • Cel mai bun portar: Ionuț Drăghiciu – Doria Alba Iulia
 • Golgheterul Turneului: Rareș Coman – CS Zlatna
 • Trofeul Fair-Play: Juniorul Aiud

Mai jos puteți urmări o amplă galerie foto de la semifinale, precum și finalele competiției de la Petrești. În cel mai scurt timp pe www.absport.ro veți putea viziona și finala mică, precum și finala mare în format video (integral).

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.