cs-zlatna-cuprirom-abrud75Meci extrem de spectaculos, disputat pe Valea Ampoiului, în nocutrăn pe Stadionul Minaur Zlatna. Club Sportiv Zlatna a întâlnit în cea de a 4-a etapă a Ligii a 5-a pe Cuprirom Abrud, o echipă experimentată, cu multe state în Liga a 4-a. Moții s-au impus cu 2-1, după ce la pauză zlătnenii au condus cu 1-0. Golurile au fost marcate de L. Nistor (direct din corner pentru Zlatna) în min. 18, respectiv Miheț (52) și Mucea (77).

CS Zlatna a început foarte bine meciul și a ratat o serie de ocazii clare prin Oană și Cristea. Scorul l-a deschis L. Nistor, în min. 18, cu un șut direct din corner, care l-a surprins pe M. Olaru, portarul oaspeților.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Zlatna a mai avut câteva șanse, însă apoi a cedat lupta la centrul terenului, iar experiența și-a spus cuvântul, abrudenii având câteva ocazii clare de a egala, însă le-au ratat pe toate.

A doua repriză le-a aparținut oaspeților, care au punctat în min. 52 prin Miheț, iar în min. 55 Csiki (CS Zlatna) a fost eliminat pentru cumul de galbene.

Zlatna a încercat să dea lovitura pe contraatac, însă elevii lui Costică Moldovan au stat bine în apărare și au blocat bine atacurile adverse.

S-a făcut 2-1 în min. 76, când Mucea a driblat mai mulți adversari, a intrat în careu, și a împins balonul cu vârful bocancului pe sub Negrușa.

Meciul a continuat să fie tensionat, iar M. Tîrziu a văzut cartonașul roșu în min. 86, Zlatna rămânând în 8 oameni de câmp. Chiar dacă s-au avântat în atac, zlătnenii au fost învinși în cele din urmă, dar echipa condusă de Tiberiu Boca și Ionel Danciar a demonstrat că face față nivelului, chiar dacă majoritatea jucătorilor sunt extrem de tineri și cruzi pentru acest eșalon.

CS Zlatna

12
Negrușa
8
Csiki
3
P. Nistor
7
Bradu
14
L. Nistor
11
Kiraly
9
Mărginean
5
Tîrziu
10
Truță
17
Cristea
18
Oană

Rezerve: 1. Iviniș, 4. A. Pușcău, 13. T. Ponoran, 2. Dandea, 16. Biro, 15. I. Pușcău, 6. Tontea .Antrenori Tiberiu Boca & Ionel Danciar.

Cuprirom Abrud

1
Olaru
15
Bec
6
Cioară
4
D. Burz
8
Nemeș
17
Gligor
7
Mucea
11
Pașca
14
Stan
10
Mocan
9
Miheț

Rezerve: 2. Dandea, 5. Corpade, 18. Gorea, 16. Toderaș. Antrenor Costică Moldovan. 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.