Sala de sport din Săsciori a găzduit sâmbătă, Cupa Crăciunului la fotbal pentru copiii născuți în anul 2009 și mai mici. ACS Sebeș 2014 a fost gazda turneului, competiție care a aprins spiritul fotbalistic pe Valea Frumoasei. CSO Cugir a câștigat turneul, care s-a desfășurat după sistem grupă de turneu final.

CSO Cugir a dominat întrecerea de la un capăt la altul, bifând 3 victorii pe linie și primind titlul de campioană a Cupei Crăciunului. Chiar dacă este un iz puternic de vacanță, micuții fotbaliști s-au concentrat la maximum și au întreținut atmosfera din cocheta sală de sport a comunei Săciori. Iată rezultatele și clasamentul:

  • ACS Sebeș 2014 – CSO Cugir 0-5
  • Rival Alba Iulia – Olimpia Aiud 3-0
  • CSO Cugir – Olimpia Aiud 3-0
  • ACS Sebeș 2014 – Rival Alba Iulia 3-0
  • Rival Alba Iulia – CSO Cugir 0-7
  • ACS Sebeș 2014 – Olimpia Aiud 3-2

  • Familia Pahone – viitor frumos în fotbal
Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dacă Ciprian Pahone, conducătorul echipei Metalurgistul Cugir este un mare fan l sportului rege, domeniu pe care îl stăpânește foarte bine, fiind unul dintre cei mai buni și experimentați oameni din fotbalul județean, fiul președintelui, Philip Pahone este unul dintre cei mai buni fotbaliști ai centrului de copii de la CSO Cugir, având un viitor frumos în fotbalul mare. Philip este extrem de pasionat, însă compensează și prin talent, primind titlul de cel mai bun jucător la Cupa Crăciunului de la Săsciori.

Colegul său, Bogdan Avram a fost golgeterul turneului, iar Rareș Similie de la ACS Sebeș 2014 a fost declarat portarul competiției.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.