Stadion Cugir1CSO Cugir, baza sportivă ce găzduiește meciurile de fotbal ale echipei Metalurgistul Cugir, precum și alte partide de tenis, se află într-un amplu proces de modernizare, proiect demarat de Primăria orașului Cugir la finalul verii trecute. Administrația de la poalele Drăganei a aprobat aproximativ 3.600.000 de lei (fără TVA) pentru modernizarea tribunelor, vestiarelor, terenurilor de tenis, porților de acces și a creat astfel condiții pentru iubitorii de sport din Cugir, dar și pentru cei care vor să pășească în fenomenul sportiv.

Lucrările de modernizare ale arenei sportive din Cugir au fost demarate la finalul lunii august 2015, firma beneficiară fiind cea care a creat și Cluj Arena. Proiectul aparține Primăriei Cugir, care a deblocat aproxiamtiv un milion de euro pentru aceste lucrări (3.550.000 de lei fără TVA). Cu toate că încă se lucrează de zori la baza CSO Cugir, rezultate sunt deja vizibile, iar noua arenă, care trebuie finalizată în 19 aprilie, va concura cu alte baze sportive din țară, și probabil va fi cea mai cochetă din județul Alba.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Așa cum ne place să o numim acum, fără să știm sub ce titulatură va fi prezentată pe viitor, ”Cugir Arena” va avea o tribună cu 1000 de scaune acoperită, un etaj de birouri administrative, precum și lojă oficială, cabină pentru presă, radio și tv.

De asemenea, vestiarele care deservesc secției de fotbal au fost extinse și modernizate. Gardul vechi ce amintea de vremurile trecute ale sportului cugirean va fi schimbat în întregime, înlocuit cu unul transparent ce va împrejmui întreg stadionul. Pe lângă cele două terenuri de tenis deja existente, vor mai fi contruite încă două, iar unul dintre acestea va fi dotat cu o tribună de 100 de locuri și instalație de nocturnă.

Prin acest proiect, administrația locală împreună cu structurile sportive din Cugir dorește să lase în urmă trecutul bazei sportive, iar în acest sens, tot ceea ce ține de baza sportivă CSO Cugir va fi modernizat. La fel se va întâmpla și cu poarta de acces pentru spectatori, grupurile sanitare și alte spații dedicate celor care poftesc la evenimentele programate pe ”Cugir Arena”.

Din cadrul noii clădiri nu vor lipsă sălile de protocol, de vizionare a evenimentelor sportive, sau de conferințe, noua arenă urmând să se ridice la cel mai înalt nivel, precum și sportul cugirean a ridicat semnificativ ștacheta în ultima vreme.

De noua arenă din Cugir se vor bucura toate structurile sportive din orașul aflat la poalele Drăganei.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.