CSO Cugir a învins, miercuri, cu 6-0 (3-0), pe Sportul Petreşti, într-un meci din play-off-ul campionatului judeţean de fotbal pentru juniori A1 găzduit de stadionul “Arena Cugir”.

Au marcat: Voicu (3), Vâjdea (14), Codrea (44), Milik (70), Crăciun (76) și Tivadă (85).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Amfitrionii au dominat partida de la un capăt la altul, cugirenii fiind mai buni la toate capitolele.

Cu acest succes CSO Cugir urcă pe ultima treaptă a podiumului play–off–ului, cu 12 puncte cu patru puncte mai puțin decât ocupanta locului secund, Olimpia Aiud. În schimb, Sportul Petrești ajunge la cea de–a cincea înfrângere stagională şi rămâne pe poziția a cincea, cu o zestre de patru puncte în șapte etape.

“Sunt foarte mulțumit de joc, în contextul în care jucătorii mei joacă din trei în trei zile, cu aceeași jucători și la campionatele de juniori A și B. Dintre ei mai puţin evoluează Enache și Monu. Țin să precizez că în meciul disputat astăzi am avut în teren cinci jucători născuți în anul 2002, trei jucători născuți în anul 2001, doi jucători născuți în anul 2000 și doar un jucător născut în anul 1999. Țin să reamintesc de fiecare dată că evoluăm la o grupă de copii născuți în anul 1999. Cu acești copii sau jucători vom mai evolua, sper, încă 3–4 ani la acest nivel sau unul mai mare pe viitor, poate chiar la republicani. Mulțumesc pe acestă cale întregii echipe, pentru dăruirea și atitudinea arătate astăzi în teren, felicitându-i și pentru victorie. Sperăm ca pe viitor dintre acești copii cel puțin 5 -6 vor evolua în tricoul echipei mari, Metalurgistul Cugir, în Liga a III –a. Domnul profesor îmi va spune mai multe informații la finalul campionatului”, a declarat antrenorul cugirenilor, Florin Brânde.

CSO Cugir (antrenor Florin Brânde): Iordache – Chiriluț, Beju, Natrapei, Povinescu, Vâjdea, Enache, Codrea, Voicu, Tivadă, Dadiel.  Rezerve: Lazăr, Burlacu, Dobra, Milik, Monu, Crăciun, Teodor.

Sportul Petrești (antrenor Paul Rahovean): Tibu – Grosu, Greuruș, Popa, Mărginean, Maier, Sava, Popovici, Cârpaci, Popovici, Morariu. Rezerve: Vințan, Bâscă.

articol scris de Sorin Giurcă

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.