Metalurgistul Cugir a câştigat, sâmbătă, cu 3-2 (2-1), partida de pe teren propriu cu Gloria Bistriţa, meci în care a ieşit la rampă antrenorul-jucător Lucian Itu, autor a două goluri. 

Echipa din oraşul de la poalele Drăganei a început partida cum nu se poate mai bine, deschizând scorul rapid, prin Paul Păcurar, cu un șut frumos, în cros, la colțul lung (3).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Oaspeții au egalat după nouă minute prin Claudiu Meșter, reluare cu latul din careul mic (12).

La două minute de la reușita oaspețiilor, “roș-albaștrii” au revenit în avantaj prin reușita semnată de antrenorul-jucător Lucian Itu. Acesta a reluat cu capul, din șase metri, o centrare venită de la Șaucă (14).

După pauză, bistrițenii au egalat din nou, prin fostul atăcant al “Bâtrânei Doamne” UTA, Marius Curtuiuș, care a reluat cu capul din careul mic fără șansă pentru portarul Metalurgistului, Anton (56).

Tabela a fost închisă de Lucian Itu, care a marcat superb dintr-o lovitură de la marginea careului de 16 metri, trimițând mingea sub bară (77).

Metalurgistul Cugir (antrenor Lucian Itu): Anton – Bold (51 B. Coroian), Dohotariu, I. Grozav, Vitinha (23 Șuteu), Șaucă, R. Voicu (60 Baratky), L. Contra, M. Neagu, P. Păcurar, L. Itu. Pe bancă: Bănică, Buruiană.

Gloria Bistriţa (antrenor Dănuţ Matei): S. Mureșan – Milandru, Patca, Hasnaș, Meșter, Cilean, Georgiță, Băldean, Cazan, Stoianof, Curtuiuș (Racoți, Vărărean, Minta, Aydin, Birtalan, Mihali, Lapoși)

articol scris de Sorin Giurcă (Metalurgistul Cugir / CSO Cugir)

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.