Cupa Pastelui Aiud 201611Baza Sportivă Fair Play Aiud a obișnuit cu turneele de fotbal organizate în preajma sărbătorilor, iar în perioadă premergătoare sărbătorilor pascale a fost organizată Cupa Paștelui 2016. Astăzi, de la ora 20.00 va avea loc finala mică a competiție între Galway Aiud și Atletico, iar de la ora 21.00 se va desfășura marea bătălie între Joga Bonito și FC Casa Hatețagana. Absport.ro este partener media principal la competițiile organizate de baza sportivă condusă de profesorul aiudean Florin Hanca.

7 echipe au luat startul la Cupa Paștelui 2016 de la terenul sintetic din Aiud, competiția fiind gândită după un sistem eliminatoriu. După mai multe meciuri extrem de disputate, cele mai bune două echipe s-au calificat în finală, iar astăzi, de la ora 21.00 va avea loc marea bătălie pentru trofeu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Joga Bonito, care are în componență 5 fotbaliști de la Șurianu Sebeș (Gânscă, Todea, V. Drăgan, Coltor și P. Muntean), dar și pe antrenorul Olimpiei Aiud, Remus Țălnar, se va lupta cu FC Casa Hațaegana în finala mare, pe când în jocul pentru locul al 3-lea se vor întâlni Galway Aiud și Atletico.

Joga Bonito a eliminat în semifinale Galway Aiud cu 14-6, iar Casa Hațegana a trecut de Atletico după scorul de 9-4.

sursa foto: prof. Florin Hanca

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.