Vara 2018 va începe cu o competiţie destinată copiilor, ce va fi organizată în premieră într-o comună din judeţul Mureş.

Cupa “Puiul de Crăieşti” se va disputa pe terenul bazei sportive din localitatea Gheorghe Doja, în organizarea clubului sportiv Viitorul Ungheni.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Vor fi întreceri la şase categorii de vârstă, între 9 şi 26 iunie, dar meciurile vor avea loc doar în perioada weekendului. Astfel, echipele din Alba sunt aşteptate să se înscrie la grupele 2003, 2006, 2007, 2008, 2009, 2011, însă vor exista câştigători şi învinşi doar la primele două categorii.

“Până în 12 ani se vor nota rezultatele, dar toată lumea va primi cupe, diplome şi medalii. Încercăm să schimbăm puţin mentalitatea de a vedea jocul de fotbal. Apoi, de la 12 ani în sus vom juca în sistem normal, cu semifinale şi finale. Vom încerca să aducem echipe din împrejurimi, Cluj, Sibiu, Alba, Harghita, Covasna sau Bistriţa, iar meciurile de la o grupă vor fi toate într-o singură zi, pentru că nu vrem ca echipele să cheltuie pentru cazare şi masă. Oricum, copiii vor primi din partea noastră piept de pui la grătar pe durata competiţiei, sloganul nostru fiind-Mănâncă sănătos ca să creşti sănătos-“, a spus Cristian Duran, unul dintre organizatorii competiţiei, în acelaşi timp şi preşedintele Viitorului Ungheni.

Cupa “Puiul de Crăieşti” este la prima ediţie şi se va disputa pe o bază sportivă nouă, cu vestiare şi dotări ultra moderne.

“Am preluat baza din Gheorghe Doja, făcută pe fonduri europene. Bugetul competiţiei va fi asigurat din buget de privat, de către sponsorii Puiul de Crăieşti şi All Colors, dar avem şi un parteneriat cu Primăria Gheorghe Doja. De 15 ani nu a mai fost o activitate sportivă în comună, iar acum va fi ceva nou pentru toţi. În viitor, vrem să aducem aici 1.000 de copii şi să creăm imagine acestei comunităţi. Va fi organizată şi o tombolă caritabilă, iar încasările vor merge spre o familie cu şase copii, care toţi sunt aici la noi, cinci băieţi şi o fată. Tatăl trebuie să-şi pună un stent la inimă, iar noi vom face o tombolă cu o taxă de participare de 5 lei şi la final vom oferi mingi, tricouri şi alte premii surpriză”, a mai spus Cristian Duran.

Mai jos aveţi o galerie foto cu dotările bazei sportive din Gheorghe Doja, cu menţiunea că gazonul se află în plin proces de însămânţare.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.