Cuprirom Abrud-Viitorul Santimbru88Al doilea meci din istoria Ligii a 4-a disputat pe nocturna de la Zlatna a fost bifat între Cuprirom Abrud și liderul Viitorul Sântimbru. Elevii lui Dan Comșa nu au avut nicio emoție în a se impune la această partidă, administrându-le moților 6 goluri. Pentru Viitorul Sântimbru au punctat Coltor (5, 60, 70), Drăghiciu (30), Ștef (43), Biro (51), liderul reușind cea de a 10 victorie din actualul sezon din 11 partide disputate. Disputa de la Zlatna a debutat cu un scurt moment de reculegere păstrat în memoria fostului antrenor al CS Ocna Mureș, Gicu Domșa.

Plecată cu prima șansă, Viitorul Sântimbru s-a impus net în duelul cu ”lanterna roșie”, în partida disputată pe Stadionul ”Minaur” din Zlatna. Întâlnirea a avut un singur sens, moții atacând, timid, poarta lui Barna, punctând o singură ocazie clară la mijlocul primei reprize.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

De partea cealaltă, Sântimbrul lui Dan Comșa a arătat ca un adevărat lider, construind cu răbdare, plimbând mult balonul și atacând letal la majoritatea acțiunilor ofensive. Recitalul a fost deschis de Coltor în min. 5, care a șutat cu poftă într-o minge respinsă în față de Țiboc.

Scorul a fost majorat în min. 30 de Drăghiciu care a pătruns în centru de pe flancul stâng și a tras la colțul scurt. Tabela din Zlatna ”s-a liniștit” la 3-0 la pauza meciului dintre Abrud și Sântimbru, după ce Ștef a profitat de o bâlbâială în careul advers.

Imediat după ieșirea de la cabine, Biro – originar din Zlatna ( a avut cei mai mulți fani la meci :D) a reușit să înscrie și el, după ce în prima parte a ratat câteva acțiuni importante. M.V.P.-ul partidei a devenit tot Coltor, care a reușit tripla, marcând de încă două ori în minutele 60 și 70.

Cuprirom Abrud: 1. Țiboc – 9. Miheț, 13. Boțan, 3. Sularea, 6. Cioarna, 5. Micu, 10. Mocanu, 2. Cioropan, 7. Mucea, 15. Dumitraș, 8. Voicu. Rezerve: 42. Olaru, 17. Cioflică, 14. Faur, 4. Drăgoiu, 16. Mihai, 18. Corpade. Antrenor Costică Moldovan.

Viitorul Sântimbru: 1. Barna – 18. Breaz, 4. E. Hălălae, 17. C. Hălălae, 10. Drăghiciu, 14. Chirilă, 5. Stan, 11. Dreghiciu, 16. Ștef, 9. Coltor, 3. Biro. Rezerve: 12. Pascu, 8. Cristea, 2. Trif, 6. Mocoiu, 18. D. Hulea, 7. Dumbra. Antrenor Dan Comșa.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.