Dacia Mihalt - ASC Pianu44ASC Pianu s-a calificat cu mari emoții în Cupa României. Echipa pregătită de Adrian Fușle a tremurat serios la Mihalț, unde echipa gazdă a fost la un pas să furnizeze surpriza. 

ASC Pianu a început bine meciul de la Mihalț. Grecu și Șandru au irosit câteva oportunități bune de a marca, în vreme ce la poarta lui Novăcean, Bogdan Mîrza i-a dat emoții serioase goalkeeper-ului de la ASC Pianu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Scorul a fost deschis în minutul 26 de Ionuț Bărculeț la capătul unei faze la care gazdele au solicitat ofsaid.

Egalitatea pe tabelă a fost restabilită în repriza secundă. În minutul 63,  Mihai Pârvu a înscris după o ieșire hazardată a portarului Novăcean.  Dacia Mihalț a mai marcat odată tot după o eroare a lui Novăcean, însă golul a fost anulat de tușierul.

Pienarii au făcut 1-2, prin Șandru, acesta a înscris cu șpițul de la 16 metri. Diaconu a făcut  1-3 în minutul 80.

În minutul 85, Prundar a tras de la 16 metri, fără speranțe pentru Novăcean, iar câteva minute mai târziu, Dacia Mihalț a trecut pe lângă 3-3. În minutul 90+2, Răzvan Alexandru face 2-4, după ce Stelea a ridiculizat defensiva gazdelor.

Tot în prelungiri, Danciu de la gazde a fost eliminat direct, după ce a încercat să lovească un adversar.

Iată cele două distribuții: 

Dacia Mihalț: Decean – Breaz, Barna, Anghel, Lupea, Nistor, N. Mîrza, Parău, Comșa, Prundar și B. Mîrza.

Rezerve: Stângă – Panța, Al. Părău, Cîrnaț, Comșa, Vasânc și Danciu.

ASC Pianu 2013:  Novăcean – Cr. Mărginean. Al. Popescu, C. Oltean, Șulumberchian -Cl. Furdui, Neag, Stelea, I.  Bărculeț, D. Grecu și Al. Șandru.

Rezerve: V. Constantin, A. Mărginean, Al. Sîrbu, D. Diaconu, R. Alexandru, R. Popescu, Ad. Dragoș

Antrenor: Adrian Fușle-Țana.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. o rusine de arbitraj azi la mihalt…rusine celor ce au gresit intentionat..pt ca altfel nu imi explic…si-au batut joc de o echipa ce deabia supravietuieste ..pacat ca in 2015 se poate face asa ceva ..rusine brigazi si celor de la asc pianu

  2. rusine ce a-ti facut la mihalt ..arbitraj de ras ..gol anulat aiurea la 1-1 ..SA VA FIE RUSINE CELOR CARE V-ATI BATUT JOC DE O ECHIPA SUSTINUTA IN TOTALITATE DE UN SIMPLU CONSILIER AL PRIMARIEI …RUSINE AJF ALBA PT MODUL IN CARE FLUIERASI DE AZI SAU PREZENTAT LA MECI…

    • Daca spuneai de primul gol care a fost la limita pozitia de offside te credeam. Dar golul anulat de care spui nu este valabil deoarece mingea lovita de portar la lovitura libera executata din suprafata de pedeapsa a lovit un jucator de la Pian inainte de a iesi din suprafata de pedeapsa. Iar dupa regulament lovitura libera trebuie repetata. Un mare + pt arbitrul Maier care a observat inaitea arbitrului asistent. Decizie corecta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.