IMG_1711Dalia Sport Daia Română nu a reușit să stopeze debutul lui Mihai Manea și Raul Oargă la noua lor formație. Gruarea din „Arini” a marcat unicul gol al partidei în minutul 21, prin Paul Muntean.

Partidă începută în forță de Șurianu Sebeș grupare ce s-a instalat rapid în jumătatea formației gazdă, reușind să recupereze nenumărate baloane foarte rapid. Scorul a fost deschis de Paul Muntean în minutul 21, după ce Pojar a respins în față șutul lui Ionuț Grozav.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După marcarea golului, Șurianu Sebeș a permis și formației gazde să atace, însă fără a trimite vreun balon periculos pe spațiul porții apărate de Vlad Ignat.

În partea secundă ambele echipe au încercat să înscrie, însă lipsa de exactitate a făcut ca scorul să rămână neschimbat până la final.

Iată cele două distribuții: 

Dalia Sport Daia Română: Pojar – Cocoară, D. Pop, Cătălina, Hileagă, I. Stoia, R. Mihălțan, Drăgoi, Cristea, C. Brânză, M. Coman, Mihălțan.
Rezerve: A. Podar, V. Mureșan, Cr. Mărginean, Grigore, Mura, I. Hileagă și Baba.
Antrenor: Fane Fogoroși

Șurianu Sebeș: Ignat – Rahovean, Borșoi, Trif, Toma, Lăcătuș, I. Grozav, Trifa, P. Muntean, C. Coltor, V. Drăgan.
Rezerve: Pop, Deaconu, Morariu, M. Todea, Marcu, Ludwig, N. Găldean.
Antrenor: Mihai Manea și Raul Oargă

Raul Oargă eliminat în repriza secundă 

În partea secundă a meciului de la Daia Română antrenorul echipei Șurianu Sebeș, Raul Oargă a fost eliminat pentru proteste la adresa brigăzii de arbitri. Tehnicianul echipei din Sebeș a avut un dialog cu arbitru de centru după care a părăsit suprafața tehnică și a mers după gard.

La rândul lui și finanțatorul Armando Popescu a protestat la adresa brigăzii de arbitri.

Poftă de joc pentru Șurianu, apetit ofensiv pentru echipa lui Manea

În partda de la Daia Română, gruparea pregătită de Mihai Manea a arătat o poftă de joc formidabilă. Antrenorul grupării din „Arinii” sebeșului a etalat un stil de joc ofensiv, având în prima repriză 35 de minute de joc în terenul advers, iar ca așezare, Manea l-a folosit mijlocaș defensiv pe Ionuț Grozav, în vreme ce Coltor, Munteanu, Drăgan, Lăcătuș și Trifa au completat ofensiva sebeșenilor.

De apreciat a fost pofta de joc arătată de gruparea din Sebeș, în vreme ce pe faza defensivă sebeșenii au arătat câteva lacune.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.