img_6358Șurianu sebeș s-a impus cu 4-1 în una din cele mai grele partide pe care echipa pregătită de Mihai Manea și Doru Oancea ar fi putut să o dispute în acest tur de campionat. 

Meciul a început excelent pentru oaspeți care au avut o primă ocazie de a marca prin Iclăzan. Acesta l-a pus la grea încercare pe Roman cu o lovitură de cap pe care portarul gazdelor a respins-o spectaculos.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Chiar dacă jocul a fost dominat de Șurianu, șuturile pe spațiul porții au lipsit până în minutul 43, când Marius Cristea a primit un balon în partea stângă și a trimis o ghiulea aproape de vinclul porții apărate de Roman.

După pauză Șurianu Sebeș a irosit o ocazie uriașă de a marca prin Marius Cristea, acesta a scăpat singur cu Roman, dar portarul gazdelor a avut un reflex de zile mari. În minutul 59, Șurianu făcut 0-2 prin Ludwig. Acesta a executat impecabil o lovitură liberă, balonul a lovit bara transversală, iar tușierul de pe partea dreaptă a ridicat fanionul indicând faptul că mingea a trecut de linia porții lui Pojar, proaspăt intrat între buturi.

Avea să fie 1-2 în minutul 67, când Brânză a înscris în poarta lui Bănică, însă scorul final a fost stabilit în minutele 83 și 87, când Oară și Coltor au marcat.

Dalia Sport Daia Română

12
Roman
7
I. Stoia
15
D. Pop
6
C. Cătălina
4
Z. Hileagă
77
S. Deaconu
9
P. Hîrciagă
10
Radu Contor
5
Beda
13
Brânză
11
Mura

Șurianu Sebeș 

24
N. Bănică
16
Trif
17
Potopea
4
Radu Ștefan
2
Iclănzan
6
Ludwig
3
Oniche
1
P. Muntean
22
M. Cristea
7
Marcu
19
Cl. Oară

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.