Reunire Muresul Vintu de Jos46Mureșul Vințu de Jos a fost prima formație care s-a reunit și a demarat pregătirile pentru returul de foc ce se anunță în eșalonul superior al fotbalului din Alba. Sub comanda lui Dan Mănăilă, o serie de jucători au răspuns prezent la această acțiune, urmând ca în perioada imediat următoare experimentatul tehnician să ăși creioneze echipa și să o aducă la standardele dorite.

La baza sportivă din Vințu de Jos a avut loc o ședință ad-hoc la care au participat toți cei apropiați echipei alb-albastre. În frunte cu Dan Mănăilă, antrenorul care se află pentru a 3-a oară în județul Alba, președintele Valentin Groza și primarul Gheorghe Vlad, Mureșul Vințu de Jos a trasat câteva obiective importante, principalul fiind acela de a promova în Liga a 3-a.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La reunire s-a prezentat și noul jucător al echipei, fotbalist tânăr cu un CV impresionant, Răzvan Dulap. Fotbaliștii Mureșului nu au fost forțați la prima acțiune, au efectuat o încălzire ușoară, iar apoi au încins o miuță pe latul terenului.

Potrivit unor surse apropiate clubului din Vințu de Jos, Dan Mănăilă va realia o campanie de transferuri impresionantă, urmând ca mai mulți jucători ce au evoluat în eșaloanele superioare să ajungă în Liga a 4-a din județul Alba.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.