IMG_9905Mureșul Vințu de Jos și-a prezentat oficial noul antrenor cu care va aborda returul sezonului 2015-2016. Dan Mănăilă este noul tehnician al echipei din Vințu de Jos și are ca obiectiv principal accederea în Liga a IV-a.

Prezentarea oficială a noului tehnician a avut loc în cadrul unei conferințe de presă, eveniment la care au luat parte Gheorghe Vlad (primarul comunei Vințu de Jos), Ioan Josan (viceprimar), Valentin Groza (președinte de onoare) și Dan Mănăilă, noul antrenor al echipei.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Anul acesta ne propunem un obiectiv fix locul 1. Pentru îndeplinirea obiectivului normal că era nevoie de anumite schimbări, de mai multă experiență, de mai mult sprijin din partea tuturor și nu în ultimul rând a unui tehnician cu experiență. Ne bucurăm că l-am convins să vină alături de noi” a declarat Valentin Groza, președintele onoare al echipei AS Mureșul Vințu de Jos.

Primarul comunei Vințu de Jos, Vlad Gheorghe s-a bucurat de venirea noului antrenor, Dan Mănăilă la echipă și promite să sprijine în retur echipa aflată în acest moment pe locul secund în Liga a IV-a, Alba.  „Ne bucură foarte mult prezența domnului Dan Mănăilă. În calitate de primar, reprezentant al Primăriei a Consiliului Local pot să vă spun că vom sprijini sportul și cultura. Pot să spun că de când sunt primar am modernizat baza sportivă și am contribuit substanțial la dezvoltarea bazei sportive. Sperăm să ne atingem obiectivul, anume promovarea în Liga a  III-a, e să ai o echipă în Liga a III-a. O să punem baza pe jucătorii din comună, dar vor mai veni și alții din altă parte”, a declarat primarul comunei Vințu de Jos, Vlad Gheorghe.

La rândul lui viceprimarul Ioan Josan s-a bucurat de noua față a echipei Mureșul Vințu de Jos, acesta fiind unul dintre principalii promotori ai fobtalului în comuna Vințu de Jos.  „În ceea ce privește întreținerea bazei sportive, de când sunt aici de 3 ani și jumătate s-a pus mare preț pe această bază. Am construit tribune noi, am însămânțat gazonul, eu zic că multe echipe de Liga a II-a, nu au ceea ce avem noi la Vințu de Jos. În mine domnul Mănăilă va găsi tot sprijinul ”, viceprimarul Ioan Josan

Dan Mănăilă: „Să urmăm exemplul Galdei sau Ighiului”

Reîntors în Liga a IV-a după 18 ani de zile, Dan Mănăilă are în față un proiect consistent, iar obiectivul clar este promovarea în eșalonul terț. „Să știți că și eu sunt foarte bucuros și foarte onorat. În primul rând mi-am făcut noi prieteni, fotbalul este doar un sport, dar relațiile pe care mi le-am făcut aici sper să rămână pe viață. Obiectivul este unul normal în ceea ce privește investiția care s-a făcut. În primul rând felicit oamenii din Vințu de Jos pentru că de doi ani de zile încearcă să promoveze în Liga a III-a. Nu contest rezultatele care au fost în trecut, felicit antrenorii care au antrenat acest club, au reușit să țină echipa în top trei, acum se trece la o nouă perioadă, ați ridicat ștacheta, eu vă doresc să-l mențineți mereu, indiferent că va fi Mănăilă sau nu aici. Un exemplu este Galda și Ighiu, dacă până acum nu știa nimeni de Galda sau Ighiu, în acest moment ei se află în toată presa din România”, a declarat Dan Mănăilă, antrenor principal AS Mureșul Vințu de Jos.

Dan Mănăilă a luat pulsul eșalonului în care va antrena și este conștient că în retur va avea parte de 15 meciuri dificile.  „Va fi foarte greu, vom intra în 15 partide care vor fi toate ca niște finale. Vor veni și momente grele, vor fi clipe în care jucătorii care au scris istorie vor trebui să înțeleagă că a sosit momentul unui nou moment”, a mai punctat Dan Mănăilă, antrenor AS Mureșul Vințu de Jos.

AS Mureșul Vințu de Jos a bifat trei transferuri până în acest moment este vorba de fundașul dreapta Răzvan Dulap („U” Cluj), Ionuț Tătar (Luceafărul Oradea), Andrei Moldovan (Unirea Jucu).

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.