Duminică, 22 ianuarie, va intra în istoria fotbalului ocnamureșean, clubul Soda Ocna Mureș punând o cărămidă bazei sportului din zonă. La sala din centrul orașului salin a fost un adevărat maraton de fotbal, fiind prezentate toate echipele care activează în CS Soda Ocna Mureș, începând de la cei mai mici fotbaliști, până la legendele OLD-BOYS, în frunte cu Ovidiu Maier și Sorin Corpodean. Cu toate că nu au fost prezenți toți jucătorii legitimați, la Ziua Familiei Soda au aparticipat 108 fotbaliști la toate categoriile de vârstă.

Ziua a debutat cu meciurile ”speranțelor” ocnamureșene, piticii demonstrând că învață ”ABC-ul” fotbalului, pasând și bucurându-se în stil ”Cristiano Ronaldo” la golurile marcate.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Spectacolul a continuat cu meciurile Juniorilor E, audiența bucurându-se de fazele create de cei mici, care au luptat pe teren precum în duelurile oficiale, chiar dacă întâlnirea a avut un caracter amical.

Au trecut apoi la treabă Juniorii C, fotbaliști de vârstă mai mare, care au reușit și ei să smulgă aplauzele celor prezenți în sală.

Juniorii A1 au fost și ei împărțiți în două echipe și au oferit o demosntrație de fotbal pentru cei prezenți în sală, iar după meciurile acestora a avut loc un moment emoționant.


  • Vasile Vancea – premiat pentru întreaga activitate!

Una dintre legendele clubului Soda Ocna mureș, a primit din partea oficialilor echipei un tricou și o plachetă, la aniversarea celor 82 de ani. Vasile Vancea sau ”Copilu” așa cum îl cunosc iubitorii fenomenului din zonă a fost căpitanul echipei Soda Ocna mureș în perioada de glorie a clubului, acesta lipsind de lafestivitate din cauza unor probleme de sănătate.

Ziua Familiei Soda Ocna Mureș a continuat cu meciurile dintre seniorii care evoluează la Liga a 4-a și Liga a 5-a, iar ziua s-a încheiat cu meciurile de Old Boys și Invitați Speciali, momentul cel mai așteptat din sală, când Ovidiu Maier și foștii săi colegi au încântat audiența cu goluri frumoase și driblinguri spectaculoase.

Acest eveniment se dorește a fi o sărbătoare a fotbalului din Ocna Mureș, urmând să fie organizat în fiecare an, în această perioadă. Este primul contact de la început de an al tuturor celor care îmbracă tricoul alb-albastru, cu cei care aplaudă din tribune.

Important este faputl că la sărbătoarea fotbalului ocnamureșean de duminică, nimeni nu a pierdut, ci întreg orașul a avut de câștigat, mișcarea fiind apreciată inclusiv de edilul Silviu Vințeler, care și-a anunțat sprijinul în proiectul de dezvoltare al fotbalului și sportului din orașul pe care îl conduce.

O amplă galerie foto de la eveniment puteți găsi aici.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.