În primul meci al zilei de la turneul zonal 7 al Trofeului ”Gheorghe Ene”, formația organizatoare, ACS Sebeș 2014 a fost învinsă la limită, scor 0-1, de Atletico Arad, singurul gol al partidei fiind marct în ultima secundă a primei reprize. Piticii lui Florian Brumaru au făcut o parte secundă aproape perfectă, ratând o sumedenie de ocazii, având două bare, dar și o lovitură de la 7 metri ratată, portarul Aradului fiind în zi de grație.

Meciul a început timid, cele două echipe de speranțe tatonându-se reciproc, cu un ușor plus pentru arădeni, care s-au apropiat mai des de poarta Sebeșului. Singurul gol al primei reprize  venit în umra unei faze fixe, la ultima secundă din prima repriză, reușita fiind trecută în dreptul jucătorului Alex Nicolas Baias.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În a doua parte, micuții fotbaliști ai Sebeșului și-au dominat adversarul, dar nu au reușit să înscrie, ratând o sumedenie de ocazii, incusiv cu poarta goală, la o fază în care au lovit bara de două ori. Mai mult, Sebeșul a ratat și o lovituă de pedeapsă, șutul lui Fabian Rădac fiind parat excelent de Felix Pop, îngerul păzitor al porții arădene.

Iată echipele:

ACS Sebeș 2014: Robert Zdroba, Bogdan Poloșan – Alberto Vaida, Vlad Cosma, Roberto Pavel, Răzvan Istrate, Sergiu Todea, Fabian Rădac, Tudor Zoicaș, Eduard Poenariu, Lucas Borca, Alexandru Kiss. Antrenor Florian Brumaru.

Atletico Arad: Felix Pop, Darius Burca, David Berar, Deian Les, Eric Ronai, Andrei Popa, Luca Bundik, Alex Baias, Marius Buza, Cristian Bota. Antrenor  Adrian Petruț.

Următorul meci al Sebeșului va avea loc de la ora 11.00, contra celor de la AS Junior`s Lupeni.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.