Etapa a XII-a din cadrul Campionatului Județean de Juniori D, a programat derby-ul local dintre juniorii echipei Metalurgistul Cugir și juniorii Clubului Sportiv Orășănesc Cugir (CSO). Stadionul „Parc” a găzduit sâmbătă, derby-ul local al juniorilor celor două cluburi din urbea cugireană, Metalurgistul și CSO Cugir, victoria revenindu-le celor din urmă cu scorul de 2-1.

Juniorii de la CSO Cugir au obținut în urma celor două derby-uri toate cele șase puncte puse în joc, adjudecându-și atât victoria din turul sezonului cât și cea din retur.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Oaspeții s-au impus prin dubla semnată de Nicolae Lazăr (17, 54), gazdele punctând prin Dorel Măgureanu (25), rezultatul meciului fiind indentic cu cel din turul campionatului, atunci juniorii CSO –ului impunându-se cu același scor, dar în postura de echipă gazdă.

Gazdele au început mai bine meciul având câteva oportunități bune de a înscrie prin Codrea (min 10 lovitură de cap reținută de portarul Perjeriu), Măgureanu șut de la 10 m pe lângă stâlpul din stânga al porții (min 12) și prin Dorobanțiu – șut din interiorul careului respins de golkeeperul oaspeților în corner (min 14).

Deschiderea scorului are loc în minutul 17, Lazăr reia cu capul din careul mic în urma cornerului executat de Cocoș.

După opt minute de joc, gazdele reușesc să egaleze prin Măgureanu, care după ce a primit o pasă de la Bura a driblat un apărător advers și de la 10 metri a șutat plasat.

După pauză, gazdele au fost mai active în joc, având câteva oportunități bune de a înscrie prin același Codrea (min 35 șut din 10 metri peste poartă) sau Sebastian Itu șutul acestuia fiind respins de Perjeriu în corner.

Cu șase minute înainte de finalul timpului regulamentar, Măgureanu îi aduce pe oaspeți în avantaj, acesta reluând cu latul din 6 metri centrarea venită din cornerul executat de Andriuc.

În urma acestui rezultat, CSO Cugir obține a șasea victorie stagională, acumulând 18 puncte, echipa clasându-se pe poziția a patra a clasamentului Seriei S1 a juniorilor D.

Metalurgistul Cugir înregistrează a șasea înfrângere stagională, acumulând 10 puncte în 12 etape, echipa rămând pe poziția a cincea în clasament.

Printre spectatorii prezenți la meci s-au aflat doi dintre componenții lotului mare a divizionarei terțe Metalurgistul Cugir – Florin Bold și Tudor Șăucă.

Cei doi antrenori au folosit următoarele echipe:

Metalurgistul Cugir: Grecu Răzvan – Dorel Măgureanu, Claudiu Dorobanțiu, Andrei Topor, Iosif Pușcașiu, Lucian Țiplea, Sebastian Itu, Sergiu Cioran, Florin Bura, Iannis Petru, Vlad Bogdan, Paul Codrea, Gabriel Cuțitei, Adrian Alecsandru, Antonio Corciovă. Antrenor Lucian Itu.

CSO Cugir : Cristian Perjeriu – Nicolae Heroiu, Silviu Simina, Adrian Moga, Darius Cocoș, Ion Urâtoiu, Ciprian Andriuc, Miklos Gypias, Nicolae Lazăr și Pătru Toth. Antrenor Alexandru Kilin.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.