DSC_9493Dalia Sport Daia Română și Viitorul Spicul Daia au oferit spectatorilor un nou episod din seria „Derby de Daia”.

Cel de-al treilea derby dintre cele două combatante a fost adjudecat de Dalia Sport Daia Română, grație unui gol marcat de Vlad Constantin în minutul 80.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fost un joc frumos, în limita sportivității, echilibrat, foarte echilibrat. Am avut un pic de șansă și cine a marcat a și câștigat. Spicul e o echipă bună care va avea un cuvânt greu de spus în acest campionat”, a declarat Fane Fogoroși, antrenor principal Dalia Sport Daia Română.

Fogoroși s-a dovedit a fi mai inspirat pe finalul partidei, atunci când l-a trimis pe Vlad Constantin în teren, jucător ce avea să decidă soarta partidei. „Acuma asta e, se pare că a fost o schimbare inspirată cu Vlad Constnatin”, a mai punctat Fogoroși.

De partea cealaltă dăienii s-au confruntat cu reale probleme de efectiv.  „A fost un meci frumos, sunt mulțumit de joc, ne-a lipsit șansa. Avem liniște și pace la echipă să putem construi în continuare și nu facem un scop din a-i învinge pe cei de la Dalia, ci de a crea o echipă frumoasă, lucru pe care l-am reușit”, a declarat Paul Ciucă, antrenor principal Viitorul Spicul Daia Română.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.