IMG_3895Chiar dacă echipa de fotbal AS Mureșul Vințu de Jos a dispărut de pe harta fotbalului românesc, rămânând doar cu echipa de Liga a V-a, problemele de ordin legal continuă la Vințu de Jos, unde președintele așociației sportive aduce acuzații grave la adresa președintelui de onoare Valentin Groza.

Acuzații grave aduse de fostul președinte al echipei AS Mureșul Vințu de Jos. Răzvan Hebean susține într-o declarație pe proprie răspundere că documentele de împrumut au fost fictive și că el a fost constrâns să semneze.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Iată cum arată declarația lui Hebean:

img_2357

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

”Declarație

Subsemnatul Hebean Răzvan Ioan, în calitate de asociat în AS Mureșul Vințu de Jos, declar pe proprie răspundere că contractele de împrumut din contabilitatea asociației au fost întocmite în mod fictiv în luna iunie de către expertul contabil Vesi Gheorghe și președintele asociației sportive Groza Valentin.

Declar că nu ma avut sumele acestea de bani niciodată și că am fost constrâns să semnez contractele de împrumut. Nu știu pe ce s-au cheltuit banii, întrucât nu am participat la luarea deciziilor in cadrul asociației”, se arată în declarația lui Hebean.

Împrumuturile fictive rambursate din banii publici

Problema contractelor de împrumut se acutizează și din pricina faptului că acestea au fost restituite din fondurile publice, acestea fiind una principalele surse de venit ale echipei antrenate pe atunci de Dan Mănăilă și dirijată „din umbră” de președintele onorific (dar oficial, pe documente).

Cert este faptul că în acest caz vorbim de câteva infracțiuni extrem de grave efectuate de către contabilul șef al primăriei din Vințu de Jos.

Cert este faptul că declarația oferită de Răzvan Hebean îi va crea noi probleme lui Valentin Groza, acesta având deja anumite probleme cu legea fiind implicat într-un dosar alături de fostul primar al comunei Vlad Gheorghe.

CITEȘTE ȘI: FOTO EXCLUSIV: O echipă din Liga a IV-a Alba a înconjurat pământul de trei ori conform deconturilor făcute pe transportul din retur

img_2002 img_2001 img_1980 img_1975 img_1974 img_1960

img_2358img_2359

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. la galda nu intervine dna sa vada cum se mananca bani comunitati prin anumite tertipurifacute de dm primar si nepotul acestuia presedintele MARCEL GIORGIU.DORMI BINE IN DORMITORUL PRIMIT CADOU DE LA DM PRIMAR STIMATE PRESEDINTE?SA NU CREDETI CA LUMEA NU STIE DAR INCA SE CAUTA DOVEZILE……………………………TOBE CONTINUE

  2. Mance=i mama de jmecheri, ce bine or sifonat miliardele…Nu mai publicati gainarii d’astea, ca invata si altii si incepe sa devina traditie chestia cu sifonare-promovare-desfiintare in rahatul de fotbal de la noi!
    Am si io niste miliarde pe acasa, care vreti sa va imprumut? :))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.