Viitorul Caransebeș atacă promovarea în Liga a 3-a, din postura de campioană a Ligii a 4-a din Caraș-Severin! Deși s-au înființat abia în 2016, Caransebeșul s-a înscris în Liga a 4-a din județul bănățean, reușind ca la primul an să adune laurii, asta datorându-se nucleului de jucători, o mare parte dintre ei fiind la fosta FC Caransebeș în Liga a 2-a! Colac peste pupăză, Viitorul Caransebeș a dat o lovitură în primul rând de imagine prin legitimarea lui Dan Alexa. Iată câteva repere despre adversarul sebeșenilor de la barajul Ligii a 3-a!

Dacă era în fotbalul județean, Viitorul Caransebeș nu putea să participe la baraj, deoarece o echipă nou înființată în Alba, are nevoie de minimum un an de „călire” în ultimul eșalon fotbalistic din județ!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dar cum fiecare își așterne în ograda proprie, Viitorul Caransebeș a câștigat Liga a 4-a din Caraș-Severin, la limită, în fața Voinței Lupac și va reprezenta județul la Barajul Ligii a 3-a în fața formației Șurianu Sebeș.


Viitorul Caransebeș

An înființare: 2016

Președinte: Ovidiu Chimigeriu

Director sportiv: Gheorghe Vălușescu

Culori: galben-albastru

Lot de jucători: Cristian Birăescu, Daniel Socaci, Denis Căldăraș – portari; Mihai Românu, Gheorghe Vălușescu, Ovidiu Bălan, Constantin Arnăut, Laurențiu Vătafu, Gulea Bogdan, Florin Dovlete – fundași; Suru Cristian, Ion Feneș, Daniel Bona, Dan Alexa, Cristian Ungur, Dumitru Alex, Dragomir Mihai, Nicușor Imbre, Toboșeru Ionuț, Marius Gheorghescu, Cornel Birăescu, Dan Alexa – mijlocași; Dan Șandru, Adrian Neagu, Ionuț Văcărescu – atacanți.

Antrenor: Dan Doran.

Echipa își dispută meciurile de pe teren propriu pe Stadionul Municipal Caransebeș, care are o capacitate de aproximativ 1500 de locuri, fiind susținută puternic la jocurile de acasă!

În altă ordine de idei, Viitorul Caransebeș a terminat Liga a 4-a cu 66 de puncte, din 22 de victorii, suferind doar două eșecuri, din care unul la „masa verde”. Gugulanii au avut un atac de forță, cu 107 golrui marcate, golgeterul echipei fiind Dan Șandru, cu 22 de reușite!

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.