interliga-cugir299Arena Cugir a fost luată cu asalt la finalul săptămânii trecute de sute de copii, iubitori ai fotbalului, care s-au întrecut în cea de a 3-a etapă a Interligii Naționale de Fotbal. Au participat 8 cluburi din județul Alba, fiecare cu câte 4 echipe, formate din jucători de vârste U 7- U 8 –U 9 – U 10. A fost un regal fotbalistic pe noua arenă din Cugir, lacrimi de tristețe, strigăte de bucurie, faze a la Ronaldo și mult, mult fotbal.

Cele 8 cluburi participante la cea de-a 3-a etapă a Interligii Naționale au fost: CSO Cugir, CS Sebeș 2014, AFC Unirea 1924 Alba Iulia, CS Zlatna /Drum Nou  Bistra, CS Olimpia Aiud, AS Juniorul Aiud, AS Unirea Juniors Alba Iulia, CS Navobi Alba Iulia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fiecare echipă a jucat cu fiecare, terenul din Cugir fiind împărțit în 4 terenuri, disputându-se simultan meciurile pentru toate categoriile de vârstă.

Scorul este mai puțin important în astfel de întreceri, dar bucuria copiilor este neprețuită, aceștia bucurându-se de fiecare fază din meci.

Scopul acestei intreceri este de a le oferi cât mai multe comeptiții micilor fotbaliști, lucru esenția în formarea bazei piramidale din fenomenul fotbalistic, sector la care țara noastră încă suferă, fotbaliștii pierzându-se pe drum la vârste fragede tocmai din acest motiv – lipsa de jocuri, dar și de fonduri.

Iată o amplă galerie foto: (mai multe fotografii pot fi găsite aici). 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.