Energia Sasciori-Muresul VIntu de Jos25Meci dificil la Săsciori, unde Mureșul Vințu de Jos a muncit serios pentru a pune mâna pe toate cele trei puncte. După o primă repriză excelentă a gazdelor, care au ratat câteva oportunități importante, Vințu s-a descătușat în partea secundă. Partida s-a terminat cu scorul de 3-0 (0-0) în favoarea trupei lui Manea. Golurile partidei au fost marcat de ”Biba” Cristea în min. 56 și 90+4 și Claudiu Oara (87).

Energia Săsciori a reușit în cel de-al 3-lea sezon din Liga a 4-a să contureze o echipă puternică, demonstrând că poate să pună probleme oricărui adversar. Mihai Manea era conștient că partida de la Săsciori va fi una dificilă, iar acest lucru s-a dovedit și pe teren.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Ocazii importante ale Săsciorului în prima repriză

Gazdele au reușit să se poziționeze bine în defensivă și au stopat cu brio atacurile adversarului. Mai mult, în min. 11, Săsciorul a înscris în paorta lui Ignat, însă golul a fost anulat, corect, pe motiv de ofsaid. Cu puțină atenție din partea atacanților Energiei, anularea golului putea fi evitată, însă unul din vârfurile Săsciorului a preferat să atingă balonul în loc să se scurgă singur în poartă.

20 de minute mai târziu a avut loc o altă fază controversată, când gazdele au cerut gol în urma unei lovituri libere. Balonul a lovit transversala, apoi a căzut în zona liniei de poartă, însă arbitri au considerat că mingea nu a intrat în poartă. Săsciorul a protestat îndelung, însă fără niciun rezultat pe tabelă.

După această fază, fotbaliștii lui Mihai Manea s-au trezit și au pus stăpânire pe joc, ratând două ocazii clare prin S. Culda.

Imediat după pauză, Vințu a finalizat un contraatac, prin M. Cristea (56), care a șutat elegant direct în vinclul porții adversre, după o pasă excelentă primită de la S. Culda. În min. 87, Oară a reușit să dubleze avantajul pe tabelă, în urma unei faze spectaculoase. Pe final de meci, M. Cristea și-a trecut în cont dubla, stabilind scorul final de 3-0, în favoarea echipei sale.

Nervi și îmbrânceli pe teren

Partida de la Săsciori a fost una a nervilor întinși la maximum, fiind mai multe faze în care au fost implicate, inclusiv băncile tehnice, atât în primul mitan, cât și în cel secund. Cu toate acestea, nu au fost luate sancțiuni pe teren, cu excepția lui Lăcătuș, care a văzut cartonașul roșu în min. 83, după cumul de galbene.

Energia Săsciori: 33. Abrudean, 6. Bogdan, 4. Bodea, 26. Cerghedean, 14. Rahovean, 8. Bromiz, 18. Lăcătuș, 5. Medrea, 11. Avram, 15. Fălămaș, 10. Chișbac. Rezerve: 12. Banatan, 17. Areutesei, 3. Găldean, 21. Paștiu, 24. Nazarie, 23. Drăghici. Antrenor Vasile Petrișor

Mureșul Vințu de Jos: 44. Ignat, 2. Nemeș, 10. Grozav, 13. Sîrbu, 21. Necreală, 6. Hîrciagă, 29. Fleacă, 8. Răcătăian, 7. M. Cristea, 11. S. Culda, 9. R. Morar. Rezerve: 12. Roman, 16. I. Cristea, 15. Morea, 18. A. Culda, 19. Marica, 20. Albu, 14. Cl. Oara. Antrenor Mihai Manea.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.