abo-cugirMetalurgistul Cugir a demarat o campanie de promovare în rândul suporterilor cugireni.  Scopul acestei acțiuni este acela de a atrage un număr cât mai mare de sustinatori la meciurile echipei Metalurgistul Cugir, iar pe lângă condițiile și infrastructura de 5 stele oferite fanilor, oficialii clubului propun o  metoda prin care sa-si rasplateasca iubitorii echipei. De luni, vor fi scoase la vânzare cardurile pentru suporteri, care vin în două categorii: CARD VIP și CARD PREMIUM, cu foarte multe surprize și beneficii pentru cei care le achiziționează.

Oficialii cugirenilor doresc sa aducă mai aproape suporterii de formația antrenată de Călin Moldovan, iar în acest sens dau startul unei campanii de promovare, prin care fiecare susținator al Metalurgistului va putea fi mai aproape de echipă, pot participa la antrenamentele conduse de Călin Moldovan, se pot echipa precum favoriții lor, iar mai presus de toate aceste carduri ofera acces GRATUIT la toate meciurile de acasa in acest sezon competițional.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

abo-cugir

La achiziționarea unui CARD PREMIUM fanii vor primi un tricou de prezentare al echipei și multe alte beneficii (detalii în imagine), iar la achiziționarea unui CARD VIP, suporterii vor primi un trening de prezentare și multe alte surprize, care îi vor face pe aceștia să se simtă parte din familia clubului din Liga a 3-a.

abo-cugir-1

CARDUL PREMIUM costă 130 de lei, iar cel VIP poate fi cumpărat cu 200 de lei, acestea urmând să fie scoase la vânzare începând de luni. Pot fi achizitionate de la Arena Cugir sau la adresa de mail: abonamente@metalurgistulcugir.ro 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.