Euro Spring - Viitorul S.14 - CopyDerby la Șpring, unde Euro Șpring  a pierdut prima partidă din acest sezon și odată cu prima înfrângere, gruparea lui Florin Berța a cedat și fotoliul de lider. Coltor și Biro au marcat golurile de la Șpring și au dus Viitorul Sântimbru pe prima poziție în clasament. 

Scorul a fost deschis în minutul 5 de vizitatori. Claudiu Coltor a profitat de greșeala portarului Moosz, care a respins o minge în bară, balon care ulterior a ajuns la Claudiu Coltor, atacantul aiudean l-a executat cu sânge rece pe portarul Șpringului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Repriza secundă debutează cu Șpringul în atac, însă fără ca echipa lui Florin Berța să expedieze vreun șut periculos pe spațiul porții lui Barna, în vreme ce la poarta lui Moosz, Coltor și Dreghiciu au trimis mingea în bară, în aceași fază.

Din păcate pentru gazde, în afară de Gabriel Tănase, Mircea Risti și Mircea Popa ceilalți jucători s-au prezentat lamentabil la primul meci cu adevărat greu pentru formația care ocupa primul loc înaintea acestei etape.

Greu de pensionat! Siguranța lui Ovidiu Barna vs gafele lui Moosz

Partida de la Șpring a oferit și un duel al portarilor. Dacă la vizitatori experimentatul Ovidiu Barna a oferit siguranță formației lui Dan Comșa, în vreme ce Moosz, are o parte mare din vină la primul gol marcat de Coltor, iar pe parcursul meciului portarul gazdelor a mai oferit câteva momente hilare.

La polul opus Ovidiu Barna, confirmă încă odată zicala „Cine n-are bătrâni să-și cumpere”. Portarul formației din Sântimbru are un merit însemnat pentru rezultatul de la Șpring, dar și pentru poziția pe care formația lui Dan Comșa o ocupă în clasament.

Iată cele două distribuții:

Euro Șpring: Moosz – M. Popa, Muntean, Gehl, N. Popa, Mercurean, G. Tănase, V. Popa, Mihaiu, Risti, Halmagy.

Rezerve: Cotârlea, Kucinski, Pântia, Grădinar, Oprișor, Marcu

Antrenor: Florin Berța

Viitorul Sântimbru: Barna – Breaz, E.Hălălae, Ov. Crișan, C. Hălălae, Biro, Stan, M. Chirilă, Drăghiciu, Dreghiciu, Coltor.

Rezerve: Pascu, Hulea, Ruscă, Dumbra, Ștef.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. gestul căpitanului(campion la mini fotbal) de la spring când la lovit cu palma peste fata pe jucătorul cu nr 3 de la santimbru Ionut Biro si a fost trecut cu vederea de costin care la orice contact dădea fault pt gazde si galben pt jucători de la Santimbru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.