Fotbal Razboieni94Duminică, iubitorii fotbalului din localitatea Războieni-Cetate s-au întâlnit pe stadionul satului, unde au organizat un meci de fotbal și o petrecere pentru finalul de sezon al Ligii a 5-a. A fost un duel amical între echipa AS Războieni-Cetate și ”Prietenii Războieniului”, terminat la egalitate 5-5 și decis la loviturile de departajare în favoarea formației din eșalonul al 5-lea.

Cu mic, cu mare, toți iubitorii fotbalului din satul Războieni s-au adunat duminciă, la stadionul din localitate. Chiar dacă a fost o căldură infernală, fotbaliștii și foștii fotbaliști a iechipei nu au ținut cont de acest aspect și s-au contrat într-un duel plin de orgolii, care s-a terminat, așa cum era de așteptat, la egalitate, scor 5-5.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După fluierul final al partidei s-a trecut la executarea loviturilor de departajare, iar AS Războieni Cetate s-a impus cu 10-8, însă cel mai important lucru, a fost faptul că nimeni nu a suferit în urma eșecului, ci toți participanții la această sărbătoare s-au bucurat și au rămas la terenul de fotbal pentru… repriza a 3-a.

AS Războieni-Cetate a fost printre singurele echipe care nu a beneficiat de sprijin din partea autoritățiilor locale, iar fotbalul a unit și mai mult comunitatea, care duminică de dumincă s-a aflat în număr mare la meciurile favoritei.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.