Ion&Alexandra Trascaian5Ion Trăscăian, actualul atacant la formației din Liga a 5-a Hidromecanica Șugag, fotbalist cunoscut în județul Alba după ce a activat mult timp pentru Kozara Vințu de Jos și Mureșul Vințu de Jos a ajuns la finalul săptămânii trecute în fața altarului. Alexandra a fost cea care i-a jurat iubire veșnică fotbalistului, iar la petrecere au participat și foști, dar și actuali colegi a lui Ion, de la Vinț și de la Șugag.

”Nu da Doamne nimănui viața fotbalistului” – cam așa sună versurile pe care le-au fredonat Torje și compania imediat după ce naționala României de fotbal și-a certificat prezența la Euro 2016. La fel poate să spună și Ion Trăscăian, care și-a programat cel mai important moment din viață, înainte de un derby:).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Cu toate acestea, Ion și Alexandra s-au bucurat la nunta lor, unde nași le-au fost Viorel și Maria Oltean. Și cum la un astfel de eveniment își dorești să ai aproape cele mai dragi persoane, la petrecerea ”ospățului” au participat foști, dar și actuali colegi ai lui Ion, în frunte cu Mihai Manea, Raul Oargă, Ionuț Grozav, Dani Ianc, Ioan Budin și mulți alții.

Ion Trăscăian a jurat în fața altarului că nu se va mai demarca în preajma ”burlăcițelor” :), iar surse apropiate mirilor ne-au declarat că cei doi tineri căsătoriți se pregătesc de botez.

Casă de piatră tinerilor Ion și Alexandra Trăscăian!

PS: După nunta lui Ion Trăscăian, Hidromecanica Șugag a suferit primul eșec din acest sezon, semn că petrecerea s-a ținut până în zori :).

sursa foto: Arhivă personală

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.