Gaz Metan Valea Lunga - CS Ocna Mures63CS Ocna Mureș s-a impus duminică pe terenul nou-promovatei Gaz Metan Valea Lungă cu 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 90 de Antonescu, după o gafă în defensiva gazdelor. 

Teren aproape impracticabil la Valea Lungă, acolo unde formația locală Gaz Metan și-a vândut scump pielea în jocul cu CS Ocna Mureș.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Portarul Trif a fost eroul gazdelor. Acesta a parat o lovitură de la 11 metri și s-a mai evidențiat în câteva rânduri la ocaziile ocnamureșenilor.

Trebuie menționat faptul că Mărginean a fost eliminat în prima repriză însă, în ciuda faptului că au fost în inferioritate numerică, echipa din Valea Lungă nu s-a predat și a  fost aproape să înscrie dar talentatul portar Robert Szabo și-a păstrat poarta imaculată.

Valea Lunga - CS OCna Mures

 

 

 

 

 

 

Valea Lungă – locul în care fotbalul încă se mai joacă de plăcere

Rezultatul înregistrat duminică este un detaliu însă, adevărații învingători în partida de duminică au fost jucătorii de la Gaz Metan Valea Lungă. Fără să primească o primă de joc sau să regăsească în lot vreun jucător transferat din Blaj sau din alte părți, Gaz Metan Valea Lungă a oferit o replică bună echipei CS Ocna Mureș. Un lucru de apreciat a fost modul în care jucătorii s-au încurajat între ei pe tot parcursul meciului și au arătat spirit de sacrificiu rar întâlnit pe astfel de arene.

Gaz Metan Valea Lunga - CS Ocna Mures39Dan Comșa și Gusti Damian în tribune

Victorios în meciul de vineri cu ASC Pianu 2013, antrenorul echipei Viitorul Sântimbru – Dan Comșa a fost prezent la meciul de la Valea Lungă unde și-a studiat, așa cum suntem deja ne-a obișnuit, adversarul din runda următoare, demonstrând că Viitorul Sântimbru e una din formațiile care se va bate pentru șefia clasamentului.

Tot la partida dintre Gaz Metan Valea Lungă și CS Ocna Mureș a asistat și Augustin Damian – fostul vicepreședinte al AJF Alba.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.