13090248_223729158000230_445406850_nDupă Sportul Petrești și Șurianu Sebeș a vizitat copiii de la Fărău reușind să le bucure sărbătorile pascale. Imediat după victoria 3-0 cu Viitorul Spicul Daia Română, o parte din familia Șurianu Sebeș nu s-a îndreptat spre casă, așa cum era de așteptat în preajma sărbătorilor pascale, iar Mihai Manea alături de președintele Daniel Popa, finanțatorul Armando Popescu, antrenorul secund Raul Oargă și jucătorii Vali Drăgan, Dragoș Pop și Paul Muntean s-au îndreptat către Fărău. Nu a fost vorba de un amical cu Progresul Fărău, ci de un gest nobil făcut de sebeșeni față de cei 4 copii din comună, care au rămas fără părinți și sunt încercați de soartă.

Cei 4 frați din comună au rămas fără ambii părinți într-un interval de timp scurt, iar acum sora cea mare, cea care aduce 1.000 de lei pe lună în casă este stâlpul familiei, aceștia repsingând orice gând care să îi despartă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Alimente, bani, dulciuri pentru cei mici, precum și o minge au ajuns la cei 4 copii din Fărău, care au rămas singuri pe lume. Mai mult, jucătorii au decis să adune câteva prime și să doneze acești bani familiei din Fărău, încercată puternic de soartă.

Băiatul familie a primit și o minge din partea Șurianului, gest care l-a bucurat extrem de mult pe acesta.

„Îmi doresc din tot sufletul ca acești copii să aibă putere să treacă peste tot și ă meargă cu bine înainte. Trebuie să nu uităm să fim mai buni unii față de ceilalți. Sărbători fericite, pline de liniște și sănătate tuturor!”, a decalrat Mihai Manea, extrem de emoționat după vizita făcută fraților din Fărău.

Practic, cu acest gest Șurianu Sebeș se alătură Sportului Petrești, prima echipă de fotbal din Alba care a inițiat o astfel de campanie. Ambele tabere au precizat că nu va fi singura vizită pentru acești copii, promițându-le acestora sprijin, în special în această perioadă!

DATE DE CONTACT pentru cei care vor sa ii ajute:

Mirela Andrea: 0758.634.772

Adresa: Comuna Fărău, nr. 121, Andrea Mirela ( Manasie) langa caminul cultural

Primar Farau, Gligor Barabas: 0741.042.257

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.