gicu grozav 3Internaționalul român Gicu Grozav se află în cantonament cu echipa sa de club în Malta, iar Terek Groznîi a disputat două partide amicale, în care Gicu Grozav a strălucit. Fostul fotbalist al Unirii Alba Iulia a fost folosit câte o repriză în fiecare partidă, reușind de fiecare dată să marcheze. Obiectivul albaiulianului este să evolueze cât mai mult în campionatul Rusiei pentru a prinde lotul la Euro 2016.

Fostul fotbalist al Unirii Alba Iulia, atacantul Gicu Grozav traversează o perioadă bună în cantonamentul formației din Rusia – Terek Groznîi. Aflat în Malta în perioada de pregătire, Gicu a evoluat în ambele partide amicale ale clubului său, reușind să puncteze câte un gol în fiecare meci.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Albaiulianul a deschis scorul în partida cu PSC Elite (USA) în minutul 64 cu o execuție de efect la colțul lung, dule pe care rușii l-au câștigat cu 3-0.

În partida cu FC Zavrch (Slovenia), Gicu Grozav a marcat ultimul gol al partidei încheiate cu scorul de 4-1 în favoarea formației sale.

Grozav va avea parte astăzi de ultimul amical din perioada de pregătire, împotriva formației din Malta, FC Hibenians.

Gicu Grozav se află în aceste momente pe drumul cel bun, având evoluții bune și apreciate în ultima perioadă în tricoul lui Terek, potrivit informațiilor oferite de site-ul oficial al clubului.

sursa foto: fc-terek.ru

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.