Gloria “de Alba” Geoagiu s-a impus în manieră categorică, sâmbătă, în derby-ul local cu CSM Dacia Orăștie din Liga a IV-a Hunedoara cu scorul de 5-1. 

Jucătorii antrenați de Ioan Marcu nu au avut nici o emoție privind victoria, aceștia controlând partida în totalitate.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Câștigătoarea s-a decis în prima repriză, atunci când fotbaliștii Gloriei au fost mai buni, marcând în poarta lui Bodea de patru ori.

De altfel, primele 45 de minute au fost și cele mai active, în partea a doua Gloria încercând mai degrabă să conserve rezultatul înregistrat pe tabelă.

Pentru Gloria Geoagiu au marcat Gheorghe Lucian Râșniță – un hattrick (4, 36, 44), Flaviu Chelariu (38) şi Andrei Pojoni (86).

De notat că “decarul” Gloriei, Gheorghe Lucian Râșniță, jucător trecut în pauza competițională de vară de la vicecampioana Ligii a IV-a Alba, Voința Stremț, la Gloria Geoagiu, ocupă locul 2 în topul golgheterilor Ligii a IV-a Hunedoara, cu 11 reușite stagionale. Pe primul loc se află tot un jucător trecut prin Alba, la Viitorul Sântimbru, Ioan Pisoiu.

Echipa antrenată de Ioan Marcu, ajutat pe banca tehnică de directorul sportiv Neluțu Budin, are un retur perfect, acumulând 10 puncte în cele patru etape scurse din retur, trei victorii și o remiză, iar în etapa viitoare, Gloria va întâlni, în deplasare într-un alt derby, Aurul Brad.

Caseta tehnică:

CS Gloria Geoagiu (antrenor Ioan Marcu): Corobea – Samuilă, Țuligă, Barb, Cioban, Vâjdea, Cristea, Vișan, Pojoni, Chelariu, Râșniță.

Au mai evoluat: Vârlan, Dosan.

Pe banca de rezerve:  Lazea, Popa și Costea.

CSM Dacia Orăștie (antrenor Sorin Chira): Bodea – Cucu, Blaga, Cubleșan, Pricăjan, Băeșu, Vasarhelean, Barbu, Zamfirache, Pop, Dreptate.

Rezerve: Vălean, Cismaru, Horhat, Mercurean.

articol scris de Sorin Giurcă

 

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.