După ce echipa mare a scăpat de stresul restanțelor financiare, primindu-și banii pentru 3 luni, a venit și rândul grupelor de juniori din cadrul Unirii Alba Iulia să fie premiate. Astfel, Gicu Grozav, Ciprian Selagea și Călin Cristea au oficiat premierea organizată în sala de sport a Colegiului Tehnic ”Dorin Pavel”, Moș Crăciun venind la copiii uniriști cu multe daruri.

Trecutul, prezentul și viitorul fotbalului unirist! Cam așa s-ar traduce evenimentul de joi, organizat în sala de sport a Colegiului Tehnic ”Dorin Pavel” din Alba Iulia. Gicu Grozav, alături de foștii săi colegi uniriști, actualul căpitan al Unirii, Ciprian Selagea și Călin Cristea, le-au împrțit daruri juniorilor clubului, pungi cu dulciuri, aduse de un ”Moș” bogat în acest an.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Au primit daruri toți fotbaliștii Unirii, începând de la reprezentanții echipei din Interliga Națională, până la Juniorii A 1 ai clubului.

După această festivitate, seniorii echipei și staff-ul tehnic s-a mutat la un restaurant, unde Unirea Alba Iulia a sărbătorit banchetul finalului de an, atmosfera fiind una destinsă, la care a participat și principalul pilon al clubului, omul de afaceri Marian Sarmeș.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.