Independenta Cut-Hidromecanica Sugag58Independența Cut a încercat să facă marea surpriză a Seriei a 3-a din Liga a 5-a, pe teren propriu unde a întâlnit liderul neînvins, Hidromecanica Șugag. Cutul a început mai bine meciul și a condus până spre finalul primei reprize, însă Șugagul a avut răbdare și a reușit să întoarcă scorul, câștigând al 6-lea meci consecutiv. Scorul final al partidei a fost 4-1 (1-1) în favoarea Șugagului.

Independența Cut a început perfect meciul și pe lângă faptul că a blocat atacurile liderului, a lovit prima în min. 11, când șutul lui Grec l-a păcălit pe Morariu și a intrat în poartă. La scorul de 1-0, Cutul a mai ratat o ocazie imensă, iar oaspeții au lovit bara.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În min. 42, Trăscăian a reușit să aducă egalarea pe tabelă, împingând balonul în poartă cu călcâiul, o execuție de efect pentru vârful Șugagului.

A doua repriză a început perfect pentru Hidromecanica, ce a beneficiat de un penalty în min. 48. Portarul liderului, Morariu a fost cel care l-a executat, aducând tabela la 2-1 în favoarea echipei sale.

Meciul a fost unul frumos, cu multe ocazii, însă Cutul nu a reușit să preseze pentru a egala, iar Șugagul a mai punctat de două ori pe final de meci, în min. 83 prin Mura și în min. 90+2 prin Stoica. Scor final 4-1 pentru Șugag, liderul bifând a 6-a victorie consecutivă din tot atâtea partide.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.