Banchet Hidromecanica Sugag32Hidromecanica Șugag, formația aflată pe locul secund în Liga a 5-a, Seria a 3-a a organizat un banchet dedicat finalul primei părți a campionatului. Fotbaliștii Șugagului s-au distrat și au lăsat toate gândurile departe preț de câteva ore, însă după acesta vacanță se va trece din nou la treaba pentru îndeplinirea obiectivului primordial – promovarea în Liga a 4-a. Pentru a reuși acest lucru, Ioan Budin, delegatul echipei va încerca să realizeze câteva transferuri importante și să numească un antrenor experimentat.

”Popasul Regelui” a fost locația aleasă de oficialii Șugagului pentru banchetul finalului de an. Pe lângă fotbaliști și conducători au mai participat la petrecere Cristian Petropulos, președintele AJF Alba, Mihai Țâra, secretarul general AJF Alba precum și primarul comunei Șugag, Constantin Jinar.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Fotbaliștii au încins un chef de zile mari și au uitat pentru moment de presiunea obiectivului, însă în scurt timp se vor întoarce în iarbă pentru a pregăti returul, care se anunță unul de foc în încercarea detronării Sportului Petrești din fotoliul de lider pentru promovarea în eșalonul superior al fotbalului din Alba.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.