Hidro Sugag-Cuprirom Abrud Cupa Romaniei51La fel ca în faza precedentă a Cupei României, când Hidro Șugag a trecut la scor de Energia Săsciori, Șugagul nu a avut nici problemă cu Cuprirom Abrud, o altă reprezentantă a Ligii a 4-a. Drept este că antrenorii Costică Moldovan și Robert Sicoe s-au bazat pe o echipă formată din juniori, care nu au făcut față taifunului din Șugag. Hidro s-a impus cu 7-0, după golurile marcate de Lazăr și Mura (fiecare câte 3), respectiv Mirca, iar Șugagul va juca în sferturile Cupei României – faza pe județ.

Fără titularii de dpret, Cuprirom Abrud a fost carne de tun în fața Șugagului, formația din Liga a 5-a puncâtnd de 4 ori în prima repriză. Scorul a fost deschis în min. 14 de Lazăr la capătul unui contraatac fulger. În min. 23 Mura a reușit să marcheze dintr-o pasă a lui Trăscăian. Același Mura a reușit dubla în min. 25 după o lovitură de cap.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Mura a reușit hattrick-ul în min. 42 cu un șut din afara careului, stabilind scorul de 4-0 la pauză în favoarea echipei sale.

Imediat după reluare, Lazăr a reușit și el dubla, în min. 47. După mai multe ocazii ratate de gazde a venit și cel de-al 6-lea gol al partidei, marcat de Mirca în min. 65 după o lovitură liberă excelent executată de la marginea careului.

Lazăr a reușit și el tripla în min. 69, stabilind totodată scorul final al partidei, 7-0 în favoarea Șugagului.

Ghință de la Curprirom Abrud a fost eliminat în min. 90 după ce a văzut două cartonașe galbene.

Hidromecanica Șugag s-a calificat fără emoții în sferturile Cupei României – faza pe județul Alba, eliminând în ultimele faze echipe din Liga a 4-a.

Hidromecanica Șugag: 1. Morariu – 5,. Mirca, 19. A. Lăcătuș, 4. Cutean, 17. M. Lăcătuș, 10. Trăscăian, 8. Aloman, 7. Lazăr, 18. Deoancă, 9. Mura, 16. Crețu. Rezerve: 22. Titianu, 14. Baciu, 2. Gaga, 6. Gavriluță. Antrenor Ioan Budin.

Cuprirom Abrud: 1. Olaru – 7. A. Vâjdea, 5. Cioară, 14. Corpade, 2. Ghință, 6. Marc, 13. Ioniță, 8. Balșan, 4. B. Vâjdea, 10. Drăgoiu, 15. Corcheș. Rezerve: 16. Iancu, 18. D. Leach, 17. Simina, 9. V. Leach. Antrenori Costică Moldovan și Robert Sicoe.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.